Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Politický skandál: O 40 let mladší milenec první dámy!

Manželé Robinsonovi. Jak to s nimi dopadne?
Manželé Robinsonovi. Jak to s nimi dopadne?  (Autor: ČTK)
Autor: INT, so - 
12. ledna 2010
05:12

Skandál, v politických kruzích nevídaný, propukl v Severním Irsku. Manželka premiéra a členka britského parlamentu Iris Robinson (60) udžovala dva roky poměr s o 40 let mladším milencem. Vylobbovala pro něj i 1,5 milionu korun.

Premiér Peter Robinson (61) má z ostudy kabát a mohutné paroží. Jeho manželka si dopřávala sex s tehdy ještě teenagerem Kirkem McCambleym (nyní 21). Její skandál je o to větší, že se stal ve vysoce nábožensky založené zemi. Iris skončila na psychiatrii, její zhrzený manžel se snaží udržet už tak křehkou vládu. Vydělal na tom mladičký Kirk, který se stal veřejně známou osobností a nyní jeho hezké tělo zdobí obálky gay-magazínů.

Kirk je fešák. Není divu, že popletl hlavu o 40 let starší ženě. Kirk je fešák. Není divu, že popletl hlavu o 40 let starší ženě. | ČTK

Kirk je fešák. Není divu, že popletl hlavu o 40 let starší ženě.

Jak se celá aféra provalila? Iris jako poslankyně parlamentu v Londýně a regionálním shromáždění v Belfastu tak šikovně lobbovala za finanční podporu pro svého miláčka, že podnikavý Kirk získal na svou vysněnou restauraci 1,5 milionu korun od podnikatelů, kteří se chtěli zavděčit jeho vlivné milence. To samozřejmě neušlo pozornosti médií a anonym pak milenecký vztah Iris a Kirka vyzradil.

Nejlépe to asi zhodnotil jeden britský deník, když napsal: „Manželé Robinsonovi patřili ke stálicím severoirské politiky i společnosti. Momentálně jsou ale terčem obrovského posměchu celé země.“

quasimodo ( 12. ledna 2010 13:31 )

vira na tvuj harddisk smejde. Vite houno a ne vic

ondatra ( 12. ledna 2010 08:50 )

Neopruzuj!

Zobrazit celou diskusi