Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Francouzský ministr: Sexuálním turistou v Thajsku!

Frédérik Mitterrand
Frédérik Mitterrand  (Autor: youtube.com)
Autor: ČTK, jos - 
9. října 2009
07:02

SKANDÁL: Kolem francouzského ministra kultury Frédérika Mitterranda se rozvířila debata ohledně jeho sexuálně motivovaných cest do Thajska.

Mitterrand se tam v minulosti za úplatu stýkal s mladými muži. Přestože se k těmto činům přiznal již v autobiografickém románu v roce 2005, nacionalisté a socialisté se rozhodli mu jeho minulost předhazovat právě nyní, kdy je členem vlády.

Vláda se za Mitterranda postavila s poukazem na to, že nespáchal žádný čin, za který by měl být právně popotahován, a že jde tedy o jeho osobní věc.

Mitterand k tématu řekl, že v minulosti chyboval v něčem, co by v současnosti nezopakoval, ale co označil za lidské. "Ať hodí první kamenem, kdo v životě nechyboval," prohlásil. Dodal také, že má podporu prezidenta Nicolase Sarkozyho i premiéra Françoise Fillona.

"Všechny ty rituály na trhu s mladíky, obchodu s otroky mě nesmírně vzrušují. Ta hojnost přitažlivých chlapců, kteří jsou hned k dispozici, mě uvádí do stavu touhy, kterou nemám zapotřebí krotit nebo zakrývat. Peníze a sex: jsem v srdci svého systému, který konečně funguje, protože vím, že mě nikdo neodmítne," stojí v jedné z kontroverzních pasáží Mitterrandovy knihy.

Mitterrand, který je synovcem bývalého prezidenta, se sám označuje za bisexuála. Má tři syny.

derek ( 10. října 2009 15:18 )

Ta dimunovština mě tady už sere admin by to měl mazat to sem nepatří

derek ( 10. října 2009 15:18 )

než si otevře hubu na česko.

bosomfriend ( 9. října 2009 09:24 )

Vykořisťování a obrovská chudoba v koloniích dávála živnou půdu pro tyhle zvrácenosti. Chidí lidé , aby přežili nabízeli děti k sexu s turisty. A to když se jednou naučí , tak je to jako droga. Dlouho potrvá , než se to odstraní. Už tím , že jsou mnohdy krytí z vrchu. Bohužel i nás se to provádí a to v dosti velkém měřítku. I když motivace je jiná.

Zobrazit celou diskusi