Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zaměnili embrya: Chtějí mi po porodu vzít syna

Po porodu řeknou Carolyn a Sean svému synovi sbohem
Po porodu řeknou Carolyn a Sean svému synovi sbohem  (Autor: Foto Isifa.com)
Autor: INT, so - 
22. září 2009
23:02

Americkým zdravotnictvím otřásá nebývalý skandál. Klinika umělého oplodnění implantovala své zákaznici Carolyn Savage (40) embryo, které měla dostat jiná žena.

A Carolyn už je v osmém měsíci těhotenství. Čeká ji to nejtěžší v životě: Dítě bude muset hned po porodu odevzdat jeho biologickým rodičům.

Carolyn s manželem Seanem nemohli počít přirozenou cestou, proto si nechali zmrazit embrya. Z nich se jim postupně narodily tři děti – Drew (15), Ryana (12) a 18měsíční Mary Kate.

A nyní zatoužili po čtvrtém potomkovi. Carolyn v únoru bez problémů otěhotněla, narůstající bříško jí dělalo neustálou radost. Rodiče si k dítěti vytvořili samozřejmě citový vztah, nakupovali výbavičku.

A nyní jim chtějí jejich synáčka vzít! S hrůzou v očích se dověděli, že klinika udělala neodpustitelnou chybu a do Carolyn vložila embryo jiného páru.

„Řekli mi, že dítě, které nosím, není moje, ale někoho jiného. A že nám dítě hned po porodu vezmou a dají ho jiným lidem,“ pláče Carolyn.

Ona i její manžel už kontaktovali druhý dotčený pár. „Oni jsou fajn a spolu děláme všechno, abychom se s tou hroznou situací vyrovnali. Abychom nalezli co možná nejlepší cestu pro to dítě. Ale je to strašně bolestivé,“ říká Carolyn, která si nedokáže představit, jak se bude se svým synáčkem loučit.

Do situace už se vložili právníci a je jasné, že klinika bude za svou chybu pykat.

jarypadlo ( 24. září 2009 09:29 )

jako hrom je u nás ale ta Emérika je přece IN!Hlavně jsou tam asi už všichni dokonale zvrácení.Co příroda nedala,přemohli jinak.Jednoduše-poručíme větrům,dešti i dělohám a spermatu!

sally56 ( 23. září 2009 17:55 )

...proč žiješ v Americe, když je tam takovej bordel, nic víc a podvod? Mazej domů, ne? To mám tak strašně ráda takový chytráky, kteří jsou tam a pomlouvají na každém kroku.

sally56 ( 23. září 2009 17:52 )

doklinikovala...z toho bude taková aféra, že jestli to dají k soudu, jako že tam se soudí kvůli kde čemu a ti to k soudu dají, tak vysoudí takovej ranec, že to slavnou kliniku položí na lopatky. Jen nechápu, proč z toho zase dělají takový skandál a propírají záměnu. Měli to nechat v klidku, matka je jasná a otec? Má smůlu, kolik takových je a ani to neví....

bagr1946 ( 23. září 2009 12:45 )

ZIJI V AMERICE A TU JE VSE MOZNE.BORDEL NIC VIC A PODVOD!

majojo ( 23. září 2009 10:24 )

s tím svojím pokriteckým býti freee šla do pryč?

Zobrazit celou diskusi