Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Matka zrůda: Zabila syna a snědla část jeho mozku!

Archív
Archív  (Autor: Archív)
Autor: INT, rvs - 
28. července 2009
15:50

Zrůdnost, jaká nemá obdoby! Šílená matka Otty Sanchezová (33) z amerického Texasu zabila svého tři týdny starého syna a snědla kus jeho mozku a některé části těla. Policistům žena řekla, že ji k odpornému činu donutil ďábel.

Když přivolaní policisté vešli v neděli ráno do domu v San Antoniu, kde žena bydlela, nechtěli věřit svým očím. Na zemi leželo znetvořené malé dětské tělíčko s uříznutou hlavou. "Nikdo z nás se v té chvíli nezmohl na jediné slovo," popsal hororovou scénu šéf policie William McManus.

Matka vražedkyně seděla při příchodu policie nedaleko mrtvého tělíčka, sama s pořezaným hrdlem a pobodaným hrudníkem. "Zabila jsem své dítě," křičela nepříčetně.  V domě žila kromě vražedkyně i její sestra a její dvě děti (5 a 7). Nikomu z nich se nic nestalo. Partner Sanchezové a otec malého chlapečka se odstěhoval tři týdny před tragédií.

"Příčinou jejího jednání mohla být poporodní psychóza," řekl McManus. Policie nyní vyšetřuje, zda byla matka, která měla psychické problémy už i v minulosti, během vraždy při smyslech.

 

 

gogo ( 28. července 2009 21:36 )

ponechat za velkou louží ?

Zobrazit celou diskusi