Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mstil se manželce: Zázrakem přežila čtyři pokusy o vraždu!

Na první pohled sympatičtí lidé, ale muž je vrah a žena nevěrná.
Na první pohled sympatičtí lidé, ale muž je vrah a žena nevěrná.  (Autor: Yesboleh.blogspot.com)
Autor: INT, val - 
23. července 2009
17:22

Milovali se nade vše, vzali se, ale jejich manželství netrvalo dlouho! Nejdříve nevěra manželky a poté smyslů zbavený manžel, který se ji pokusil čtyřikrát zabít! Žena přežila jen zázrakem!

Žárlivý manžel si najal tři muže, kteří se čtyřikrát marně pokusili zavraždit jeho ženu. Ta měla velké štěstí a jen díky shodě náhod je stále naživu!

Láska mezi Norbertem A. (31) a Noemi A. (31) se změnila v hotové peklo poté, co žena řekla svému muži, že je pro něj příliš dobrá. Toužila po luxusním domě, drahých autech a "zamilovala se" do manželova obchodního partnera .

Norbert nevěru neunesl, nechal si vyplatit všechny tři životní pojištění za které vyinkasoval 770tisíc Euro a zaplatil si nájemné vrahy. První dva zabijáci z maďarské mafie nakonec práci odmítli, ale požadovali za mlčení 50tisíc Euro.

Dalšími vrahy byli tři muži, kteří se jí pokusili zabít v podzemním parkovišti, ale všechny tři pokusy byly "neúspěšné". Poprvé se Noemi neukázala, podruhé je vyrušila skupinka dětí a poslednímu pokusu zabránil neočekávaný příchod souseda.

Konrad N. (26), jeden z třech nájemných vrahů se poté rozhodl spáchat vraždu sám. Převlékl se za zásilkového doručovatele, zazvonil na zvonek a napadl šokovanou Noemi, které se jen díky velkému štěstí podařilo utéci. Muž dostal od soudu 3,5 roku.

Manžel byl u soudu obviněn nejen za čtyřnásobný pokus o vraždu, ale také za vraždu jednoho z maďarských zabijáků, kteří ho později vydírali.

scud911 ( 24. července 2009 14:29 )

Aha no, tak nevím, ale když chlap je živitel rodiny maká každý den a dělá přes časy, aby se rodina měla líp a ženská se na něj vybodne nebo si najde milence no tak co to potom je ??? Stačí se podívat na seznamky "JSEM DOMA ZANEDBÁVANA SEXEM HLEDAM MILENCE" Ženy neumí moc nic ocenit prostě chtějí své a pak si myslí, jaké jsou chudinky. Jo a k těm domácím pracím. Já doma vařím peru i uklízím a žiju. Když je přítelkyně v práci udělám to zaní já, takhle se doma střídáme. Když já jsem v práci ona uklidí vypere a uvaří. Je to jen o komunikaci. Aurčitě přítelkyni nevadí, že nemám luxusí káru a žijeme v paneláku

mikisa ( 24. července 2009 12:56 )

micky21: mas svatou pravdu,,,zeny se musi porad o neco starat hlavne ze chlapy si prijdou z prace nazerou se jdou na fotbal nebo sednou si k pc a tot vse,,,

micky21 ( 24. července 2009 09:28 )

Hlavně, že ty to dokážeš, milovat srdcem, pane chytrý. Chlapy možná vypadají lip jenom proto, že se nestarají o rodinu. Ono se to žije viď když příjdeš domů je uvařeno, vyžehleno, s dětma nemusíš dělat domácí úkoly............

micky21 ( 24. července 2009 09:23 )

koukám ploutev ty jsi nějaká vadná a hodně, strčit tě do blázince abys neotravovala mezi normálníma lidma. Manžel si najme nájemný vrahy a ještě ho lituješ, že se mu to chudinkovi nesplnělo jeho přání, že manželka není mrtvá. Jak by se ti to líbilo, kdyby si na tebe manžel najal nájemný vrahy, aby tě odstranili z tohoto světa???

scud911 ( 23. července 2009 19:01 )

Mrcha nevěrná co chce jen prachy, ale sama nevidělá, ani na suchej chleba, aby si neudělala mozol. Chce luxus šoupnul bych jí na měsíc do chlíva, aby se tam starala o prasata. Potom by jí ten luxus přešel. Je vážně vidět, že ženský milují chlapy jen pro prachy a jak je nemají jsou pro ně moc dobrý. Kdyby mě holka řekla, že je pro mě moc dobrá, tak ať si táhne. Stejně Chlapy ve 40 vypadají líp, ona bude škaredá hnusná a pan boháček si najde 20 letou. Málo která holka umí opravdu milovat srdcem!!!

Zobrazit celou diskusi