Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Uškrtila své 3 děti a jejich těla ukryla do mrazáku!

Mrazák plný masa... Psího masa?
Mrazák plný masa... Psího masa?  (Autor: Foto Blesk - Zbyněk Schnapka)
Autor: pal - 
19. června 2009
10:42

Francouzka Veronique Courjault (41) v letech 1999 až 2003 zabila své 3 novorozené děti. Tělíčka dvou z nich potom ukryla doma do mrazáku. Soud jí ve čtvrtek udělil 8letý trest vězení.

Těla 2 dětí náhodou objevil manžel Veronique Courjault, když se v roce 2006 pokoušel udělat v mrazáku místo. Žena je porodila tajně v době, kdy manželská dvojice žila v Jižní Koreji. První dítě na svět přišlo ještě v Francii, jeho ostatky žena spálila doma v krbu. Manželé přitom již spolu mají dvě starší děti (12 a 14).

Vyděšený muž po hrůzném nálezu zavolal policii. Manželé nejprve tvrdili, že neví, že jsou děti jejich a kdo jim je do mrazáku dal. Poté, co se však vrátili do Francie, testy DNA prokázaly, že děti byly skutečně jejich potomky.

Policie podezřívala muže ze spoluúčasti na zločinu, bylo jí divné, že si ničeho nevšiml. Nakonec se však prokázalo, že Veronique Courjault neměla žádné viditelné fyzické příznaky těhotenství, a její manžel byl tak osvobozen.

Zdrcená žena u soudu nakonec přiznala: "Bojím se, že jsem zabila své děti a že to se mnou už navždy zůstane." Soud se zaměřil i na její psychiatrické problémy a nakonec ji odsoudil na 8 let vězení.

 

 

vajickova ( 19. června 2009 11:39 )

jo jo,laktacni prichoza,ze? V Praze metro,v ve Francii mrazak

Zobrazit celou diskusi