Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zneužívaný chlapec (11): Mniši mi za sex platili dvacet korun!

Malý Alojz tvrdí, že františkáni ho zneužívali dva roky.
Malý Alojz tvrdí, že františkáni ho zneužívali dva roky.  (Autor: Róbert Baumgartner)
Autor: INT, rvs - 
21. května 2009
14:01

Štábu slovenské televize JOJ se podařilo mluvit s chlapcem (11), kterého údajně zneužívali mniši ve františkánském klášteře.

"Musel jsem to dělat a i oni mi to dělali," říká chlapec o zneužívání trojicí mnichů, kteří jsou v současné době již obviněni policií. Dodává, že má nechutné zážitky stále před očima.

Jedenáctiletého chlapce přivedla do františkánského kláštera minulé léto babička spolu s jeho nevlastním bratrem. Časem začali oba chlapci ministrovat a do kláštera chodili i sami. V té době prý zneužívání začalo...

"Vzali nás tam do takové místnosti, říkali že na čaj. Pak jsme to tam začali dělat," vypráví chlapec. Mniši si podle jeho tvrzení natáčeli ukájení svých choutek na mobil.

Zneužívání prý sice chlapci vadilo, ale údajně také dostával za sex s mnichy peníze. Někdy sto, někdy dvacet korun... Proto také podle svých slov po celý čas mlčel a do kláštera se pravidelně vracel.

K přiznání prý chlapce nakonec přiměl otec, který si všiml jeho divného chování. "Otíral se o záchodovou mísu, stále si natahoval penis a trhal si zip na kalhotách, aby se ke svým intimním partiím lépe dostal," vysvětluje chlapcův otec.

Jeden z dvojice chlapců se v současnosti léčí na psychiatrii. Až terapie skončí, vystřídá ho v ní jeho nevlastní bratr.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi