Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Můj pronajímatel mě filmoval při sexu

 (Autor: Archív)
Autor: INT, hloj - 
14. října 2008
10:30

Pronajímatel své nájemníky sledoval při sprchování, při sexu, zkrátka v nejintimnějších momentech. Deset let se Ralf E. (61) díval na své soukromé perverzní video.

V jeho třech bytech v domě v Großmehringu (Bavorsko) nainstaloval kamery, soustředil se přitom na koupelny a ložnice. Byty pronajímal především mladým párům.

Německý šmírák často chodil do domu do své kanceláře, kterou měl v přístavbě. Odtud pak sledoval své nájemníky – na třech monitorech současně!
Špehoval 11 nájemníků a jejich návštěvy – dohromady tedy asi 30 lidí! Nyní za to stojí v Ingolstadtu před soudem.

Státní zástupkyně říká: "Filmoval své nájemníky při pohlavním styku v koupelně, při tělesné hygieně v intimních  místech a při holení třísel."

Oběť Angela H. (24, jméno je změněno) žila šest měsíců s jejím manželem v podkrovním bytě. Bohužel nezpozorovali kamery, které byly zastrčené v sucích v dřevěném stropě.

Nájemnice zděšeně říká: "Po narození mé dcery tady byla porodní asistentka, která mě tam dole prohlížela. A kamera byla u toho…"

Zvrácený pronajímatel vše přiznal: "Počet kamer se s lety zvyšoval. Dvě byly zapnuté do tří dnů. Asi jsem tento nápad odkoukal v soutěži Big Brother." To asi těžko, ta soutěž tak dlouhou historii nemá...

Slizoun byl odsouzen na rok a půl a ztratil svoji práci. Byty mají nového majitele a jsou již bez kamer.