Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Mluví se o zázračném léčivém přípravku CIGAPAN

Cigapan
Cigapan  (Autor: mirool.cz)
27. dubna 2011
00:00
Prezentace klienta: Toto není redakční text. Redakce Blesku nezodpovídá za jeho obsah

Poslední dobou se mluví o několika zázračných všeřešících pro tělo blahodárných látkách a přípravcích, ale tak trochu se pozapomíná na důležitý Cigapan. Mnoha lidem již tento přípravek (u nás k dostání jako doplněk stravy) pomohl a dokonce je vhodné se o něm bavit v souvislosti s únikem radiace v Japonsku. Pomáhá totiž správné funkci štítné žlázy, která bývá radiací nejvíce ochromena. Celkové srovnání hormonálního systému je pak pro lidské tělo prvořadé.

Před 25 lety, v době výbuchu jaderné elektrárny Černobyl, doporučovali ruští vědci používat Cigapan s Hematogenem, jakéhosi železa v čokoládě. Proč? Významně se tím neutralizovaly škodlivé účinky radiace na lidský organismum a to také u lidí již radiací zasažených.

V našich podmínkách ho uživají lidé, kteří krom  problémů se štítnou žlázou mají špatnou hladinu cholesterolu, krvetvorbu či krevní tlak. Že se jedná o početnou skupinu lidí, není třeba dodávat.

Pomáhá diagetikům

Kolem 1 milionu lidí v ČR trpí cukrovkou. V tomto případě Cigapan podporuje snížení hladiny cukru v krvi, redukuje utoimunitní reakci proti tvrobě inzulinu a zvyšuje hladinu c-peptidu v krevní séru (u diabetu 1.typu).

Nejde však pouze o cukrovku jako takovou, ale také o doprovodné komplikace jako je retinopatie (onemocnění oční sítnice) či retinopatie (chronické onemocnění ledvin). I ty však pomáhá Cigapan odstraňovat.

V Rusku, odkud přípravek pochází, je Cigapan doporučován Svazem diabetiků pro prevenci a dietetickou léčbu syndromu X, obezity a diabetes.

Dokáže se vypořádat i s typickými ženskými problémy

Pro ženy pozitivní informace jsou, že přípravek působí pozitivně i při menstruačních potížích a upravuje metabolismus po dlouhodobém užívání antikoncepce. Dokonce napomáhá i plodnosti.

I játra Cigapan ocení

Pro zlepšení jaterní funkce a krevních hodnot ho je vhodné též používat.  Kde jinde mohou mít větší zkušenosti s pozitivními účinky na játra než právě v Rusku. Navíc díky detoxifikaci a znatelného zkrácení lečebného procesu je nutno připočíst další plusové body.

Aby výčet pozitivních účinků nebyl malý, musí si i lidé s nižší obranyschopností či špatným hojením organismu název tohoto přípravku zapamatovat. A už nemluvě o kladných účincích na zdravé klouby kosti.

Cigapan je biologicky aktivní přípravek přírodního původu, ve kterém je množství biologicky aktivních komponent. Výsledky ukazují, že ani jeden ze syntetických preparátů nelze srovnat s kvalitou přípravku . V přípravku jsou jednotlivé látky v unikátních přírodních  vazbách.   Účinnost a bezpečnost prostředku CigaPan® byla prokázána klinickými testy.

Cigapan ® můžete objednat prostřednictvím našeho e-Shopu www.mirool.cz.

Cigapan ® je nyní již také k dostání v lékárnách.




teri76 ( 29. dubna 2011 11:51 )

Článek je sice napsaný mizerně, ale jsem ráda, že se o Cigapanu konečně začíná mluvit i v Médiích! Sama na něj nedám dopustit a můžu tento "všelék" po dlouhodobých zkušenostech vřele doporučit (především na problémy typu - slova lékaře: "To máte ze stresu, milá paní." Dnes, když nevědí, co vám je, tak řeknou "stres"...)

anasyi ( 28. dubna 2011 18:31 )

to by ale byl ciganpan ne?

fiamma ( 27. dubna 2011 20:30 )

prapodivny clanek-pravda.

egal ( 27. dubna 2011 12:30 )

komerční inzoš, kterej nadrmolil nějakej moula, ty ledviny s cukrem je nefropatie

cocococo ( 27. dubna 2011 08:33 )

zamestnavaj opravdu kdejakyho bl-ba.Ani neumi opsat clanek poradne.Skrabal....

Zobrazit celou diskusi