Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Zachránkyně Jitka Jarchovská: Chci být Terezčina teta!

Autor: hoř - 
20. října 2009
20:35

Pět dnů trvalo, než se malá Terezka znovu viděla se svojí zachránkyní Jitkou Jarchovskou! Dojemné setkání se v úterý v porodnici u Apolináře neobešlo bez slz a bez emocí! Díky Jitce totiž Terezka dostala další šanci žít! A Jarchovská se dokonce svěřila reportérovi TV Nova, že si přeje být její tetou!

V jedno velké dojemné setkání se proměnila včerejší návštěva Jitky Jarchovské u postýlky malé Terezky! Holčičku, kterou nalezla ve čtvrtek v parku na pražském Karlově náměstí, teď hlídají lékaři a sestřičky. A jak reagovala zachránkyně, když viděla malou holčičku spokojeně spinkat?

„Hlavně Terezce přeji, aby byla zdravá a aby dostala hodné rodiče. Kdyby to dovolili, ráda budu její teta, nebo třeba kmotra,“ řekla Jarchovská TV Nova a neubránila se při tom pláči, když jí redaktor vyzval, aby si Terezku pochovala! „Nezlobte se, ale to nemůžu, to musí první matka! Je to citová záležitost. Ona má právo na maminku, kterou bude mít novou a hodnou,“ dodala metařka.

kumi ( 21. října 2009 07:21 )

si že by si tato žena zasloužila bít tetou a terezka už by se neměla dostat ke svéé byologickéé matce a měla by dostat ten největší trest bez milosti kurwa jedna sukat jooo a pak toto i otce potrestat kurwi zakopané terezko tobě přeji hodně štěstíí zdraví a milujíícííí rodiče a mocccccc moccccccc lásky

Zobrazit celou diskusi