Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muž shodil na hlavním nádraží pod rychlík matku s dítětem. Chlapec (†8) nepřežil

Muž (40) shodil chlapce (†8) ve Frankfurtu pod rychlík. Policie jej zatkla (ilustrační foto)
Muž (40) shodil chlapce (†8) ve Frankfurtu pod rychlík. Policie jej zatkla (ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: tva - 
29. července 2019
13:10

Na hlavním vlakovém nádraží v německém Frankfurtu nad Mohanem se stalo tragické neštěstí. Pod projíždějícím rychlíkem zde zemřel osmiletý chlapec, který byl podle svědků a policejní mluvčí spolu se svou matkou shozen do kolejiště čtyřicetiletým mužem. Matka se stihla zachránit, chlapec svým zraněním podlehl.

„Byl zatčen čtyřicetiletý muž. Chlapec a jeho matka jím byli natlačeni před blížící se vlak. Žena se jen těsně dokázala zachránit, dítě zemřelo. Kolemjdoucí a svědci neštěstí poté utíkali za prchajícím mužem. Ten byl ještě v prostorách vlakové stanice zatčen,“ uvedla policejní mluvčí.

Událost se stala na nástupišti 7 zhruba v 10 hodin dopoledne. Policie zatím odmítla sdělit identitu pachatele, včetně jeho národnosti.

vaclav ( 30. července 2019 00:11 )

Jen by mě zajímalo co na to říká soudružka Merklová.Jestli tohle už jí a těm přiblblům z únie neotevře oči a nezačnou rychle jednat tak je Evropa v prde.. tedy v zadnici.Možná se radostí i z toho začne zase klepat.

Wells ( 29. července 2019 22:19 )

V Novinkách píšou že ten dotyčný je z Afriky, nic novýho

PavelSki ( 29. července 2019 22:13 )

Alespoň v USA, ve státech kde nemají trest smrti, se s takovýma nepářou. Trest navrhuji jak za teroristický útok při maratonu Boston. Oba jsou v kopce, nemožnost se postavit, se projít, temno (asi jak ve filmu Motýlek - Dustin Hoffman) a jen na hoďku denně mohou do klece na denní světlo a zase zpět - přemýšlet o tom co způsobili - doživotí. Aby prosili o smrt.

PavelSki ( 29. července 2019 22:09 )

Navíc určitě zezadu, k tomu ženu a dítě, to může udělat jen nelidská zrůda. Na nelidské zrůdy neplatí lidské zákony. Takovou nelidskou zrůdu nacpat do trochu větší konzervy od olejek.

Karel Zach ( 29. července 2019 22:01 )

Zobrazit celou diskusi