Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

„Divoká“ zkušenost pasažéra: Pilot ho během letu balil na gay seznamce

Autor: Mii - 
29. listopadu 2018
19:20

Se zážitkem, jaký mnoho lidí nemá, odcházel z letu společnosti Delta Airlines 27letý JP Thorn. Když z letadla vystupoval a zapnul si na svém telefonu internet, zjistil, že pilot mu během letu poslal na online seznamce Grindr zprávu. Nacházeli se v té době ve výšce 9 km nad mořem. Informuje o tom server New York Post.

Online seznamka Grindr, která je určena pro homosexuály, funguje tak, že registrovaným uživatelům ukazuje v reálném čase, jací další uživatelé se nacházejí v jejich blízkosti. Těmto lidem pak umožňuje rychlý vzájemný kontakt.

Pilot letu Delta Airlies z Minnesoty do Chicaga, na kterém se Thorn nacházel, aplikaci zřejmě používal a během letu se nudil. Rozhodl se tak seznamku prohlídnout a uviděl, že v jeho blízkosti se nachází další uživatel.

Thoronovi napsal jednoduchou zprávu. „Vidím, že jsi v mém letadle. Užij si cestu,“ uvedl pilot. Mladík měl ale v té chvíli vypnutý internet a text mu přišel až po přistání, když si ho opět zapnul. I tak ho ovšem vyděsil – podle času odeslání poznal, že pilot mu musel napsat během letu.

Mladík: Kdyby byl čas, potkal bych se s ním

„Moje první reakce byla ta, že z toho letadla musím co nejrychleji utéct,“ popisoval svůj zážitek Thorn, který studuje komunikaci na Univerzitě Hamline. Že šlo skutečně o pilota letadla, poznal i tak, že muž měl na své profilové fotce vyfocenou oblohu z kokpitu.

Nakonec se však Thorn uklidnil a pilotovi odepsal. Mluvili spolu o tom, jak si užili let a o turbulencích. „Konverzace byla celkem standardní. Říkal jsem, jak jsem rád, že nebyly turbulence a on se tomu zasmál,“ uvedl student. S pilotem by se podle svých slov i osobně setkal, pokud by nemusel stíhat navazující let.

„S lidmi z Grinderu se setkávám pořád. Určitě bych si s ním dal alespoň kafe,“ vysvětloval Thorn. Dnes již na aplikaci aktivní není, smazal si ji.

Aerolince zůstane věrný

O svém neobvyklém zážitku student poprvé promluvil v neděli na Twitteru, kde zveřejnil i snímek dokazující reálnost zprávy. Jeho příspěvek se okamžitě stal virálním, během necelého týdne získal více než 281 tisíc palců nahoru.

„Hodně lidí mi řeklo, že jsem se s ním měl setkat, protože piloti vydělávají spoustu peněz. To mě pobavilo,“ zmínil Thorn. Z celé zkušenosti si žádné špatné vzpomínky nenese. Nemá podle svých slov ani důvod měnit aerolinku – Delta Airlines jsou jeho oblíbené a bude s nimi létat i nadále. 

xtron ( 30. listopadu 2018 00:27 )

Tak to je článek jako noha. 2 lidi si napsali na chat seznamce ... no a? Příště nám napište o Jarmile z prasečáku, co viděla na Badoo, že v okolí kravína je nějaký chlap a napsala mu. On zrovna ale inseminoval krávu a tak jí napsal později a zavolali si a bavili se, že by tu inseminaci mohli udělat v reálu spolu ... bože Blesk už ani není bulvár, je to snůška kravin)

vosavopruz ( 29. listopadu 2018 21:02 )

teplej pilot

erikcom ( 29. listopadu 2018 19:46 )

dobra pohadka mohl ho pilot videt jen kdyz byl druhý online, ovsem vydeseny mladik tvrdi ze nebyl na internetu, Bozka Němcova by to napsala líp

Zobrazit celou diskusi