Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Neslušní novomanželé pobouřili internet: Tohle vyváděli na svatbě!

Autor: mav, bop - 
7. října 2017
21:55

Svatební fotografie tohoto nizozemského páru pořádně podráždily sociální sítě. Když se s nimi jejich autor, fotograf Michel Klooster, pochlubil na Facebooku, vůbec netušil, že rozvíří takovou debatu! „Je to nevhodné a urážlivé,“ komentují někteří lidé. Svatba je podle nich vážná věc a lechtivé vtípky na ni nepatří!

Pár, který raději nezveřejnil svá jména, pojal focení svatebních fotografií po svém. Vznikla tak série snímků, která mladé novomanžele zachycuje v pózách při nejmenším lechtivých. Podle některých lidí je to však vulgární a na tak vážném obřadu, jako je svatba, to nemá co dělat. 

„Někdy se novomanželé nemohou dočkat, až se z hostiny vytratí...“ Takto původně okomentoval nezvyklý svatební snímek fotograf Michel Klooster, když ho dával na Facebook. Nečekal, že jeden žertík vyvolá takový poprask, zvláště v poměrně liberálním Nizozemsku.

Našla se ale celá řada odpůrců. „Svatba je velmi vážná a slavnostní věc a takové žerty jsou nevhodné, ba urážlivé,“ rozhořčuje se Yildiz Dèpildis a spousta lidí mu dává zapravdu. Další zase lechtivý portrét obhajují. V diskusi pod obrázkem je neuvěřitelných 16 300 komentářů! 

A jak fotografie vůbec vznikly? „Řekli jsme si, že to je srandovní nápad,“ vysvětloval autor snímku na Facebooku s tím, že je to nahrané. „Vraťte se do roku 1996, jestli vás to uráží. Dopřejte těm lidem trochu zábavy, život je jinak tak prudérní!“ Navíc to celé nebyl nápad ani novomanželů, ani fotografa, nýbrž jedné z tchyní! I tak raději fotograf nezveřejnil jména.

VIDEO: Žena uspokojovala partnera v letadle Ryanairu.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

miroslav ( 8. října 2017 00:19 )

Manželé (HOVNO)-Fotograf (HOVNO)

miroslav ( 7. října 2017 23:59 )

FOTO-HNUS

Zobrazit celou diskusi