Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šokující módní doplněk: Kupte si kabelku s vycpanou kočičí hlavou!

Autor: rc - 
21. září 2016
23:24

Oběť módního průmyslu! Novozélandská aukční stránka TradeMe nabízí opravdu podivný módní doplněk. Za 1400 dolarů si můžete koupit kabelku s kočičí hlavou!

„Co myslíte tím, když říkáte, že žádnému zvířeti nebylo ublíženo při výrobě tohoto kousku?“ píše pod nabídku novozélandské aukční stránky TradeMe jeden z uživatelů. „Co se to s vámi sakra děje?“ odsuzuje novou nabídku jiný. „Je to jen sranda, nebo to myslíte vážně?“ je šokovaný další uživatel, který zrovna klikl na nejnovější kousek – kabelku s vycpanou kočičí hlavou.

Tu TradeMe nabízí za startovací cenu 1400 dolarů a jde o nejnovější kousek z dílny Clare Hobbse. Preparátora, který šokující módní doplněk vyrobil. Ten své nejnovější dílo popisuje jako »sexy kočičku« a má vyjadřovat uměleckou vášeň a touhu surrealistického inženýra, který svá díla vytváří zejména pomocí divokých a domácích kočkovitých šelem. Podle DailyMailu tam dále stojí, že při Hobbsově práci nebylo zabito žádné zvíře.

Tomu však nevěří spousta potenciálních zájemců, a už vůbec ne ochránce zvířat Hans Kriek, který to označil za absolutně neakceptovatelné! „Kabelka z kočky není o nic horší než sloní noha jako stojánek na deštník!“ uvedl pro DailyMail.

Vášně, které kabelka zažehla, uklidňuje mluvčí aukčních stránek Logan Mudge. „Je to hodně neobvyklá taška a očekáváme, že aukce upoutá hodně pozornosti v následujících dnech,“ řekl pro Stuff.co.nz  a dodal, že žádné zvíře kvůli módnímu doplňku rozhodně netrpělo.

V diskusi se ale našli i tací, které výrobek nadchl. „Miluju vaši práci, je to krásné. Přeji si, abych měla víc peněz,“ napsala pod nabídku jedna z nakupujících.

 

fotrpjotr ( 22. září 2016 06:16 )

Pro chlapy tam bude ženská pochva.

nemocna ( 22. září 2016 01:05 )

jak toto mohl někdo udělat - hnus, chudák kočička tak krásná i když byla třeba mrtvá toto si nezasloužila měla by mít klidné odpočinutí ne ji za mrtva všude nosit, určitě byla něčí mazlíček a její majitel by toto se svou kočičkou určitě neudělal, miluji kočičky od narození a je mě hrozně líto jak se lidé chovají ne jen ke kočičkám ale i jiným zvířátkům odporně, trápí je a zbytečně zabíjí, nemají na to právo každý má právo žít na této planetě ne jen člověk a aby rozhodoval co zde bude žít a co ne, jednou mě maminka darovala drahou přes 10000,- kč kočičí deku prý je z pravých kočičích kožešin a hřeje i uzdravuje nemocné, co jsem s ní udělala? udělala hrob a zakopala jí na zahradě i když to nebyly celé kočičky jen jejich kožíšky byla to jejich součást tak at mají klid, nikdo nemá právo nosit kožešiny pro parádu když každý ví že se kvůli nich schválně zbytečně usmrcují zvířata nebo pro prý léčení?, zahřátí z dek, v dnešní době se dá obléci jiné a zahřát také jinou dekou než ze zabitých zvířat, ten kdo toto udělal a ještě získává za to peníze i kupující co si to pořídili bych stáhla z kůže a zpráskala bičem, měly by se změnit zákony za usmrcení zvířat v pořádné tresty a ne k smíchu jen podmínku a to po celém světě jinak tady na této planetě kvůli chování lidí nebude v budoucnu nic žít, chrante zvířata! pomáhejte jim! a važme si jich že tady žijí s námi!

Zobrazit celou diskusi