Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Okamžik před smrtí: Krásnou cyklistku (†26) rozdrtil pod koly 32tunový náklaďák

Autor: shp - 
31. července 2016
06:50

Vystudovala Oxfordskou univerzitu, před rokem se vdala a její život připomínal pohádku. Pak ale vše změnila jedna jediná jízda Londýnem na kole. Krásnou cyklistku Ying Tao (†26) na jedné z nejnebezpečnějších křižovatek britského hlavního města smetl 32 tun vážící náklaďák a přejel ji.

Kamera na křižovatce zachytila kráskou Ying vteřiny předtím, než ji náklaďák rozdrtil. Žena byla na místě mrtvá. Za nehodu, ke které došlo loni, nebyl řidič vozu Lee Williams potrestán. Soud údajně neměl dostatek důkazů, že by se za volantem dopustil něčeho špatného.

Zdrcený manžel Jin Chuan Zhou však požaduje, aby policie znovu otevřela vyšetřování. Se smrtí své ženy, za kterou nebude nikdo potrestán, se nehodlá jen tak smířit. „Podle důkazů předložených soudu je těžké pochopit, jak nemohl být vynesen žádný postih,“ řekl vdovec listu Evening Standard.

Podle vyšetřovatele kolize Tima Harrymana totiž řidič musel Ying vidět a řídil podle něj nedbale. To si samozřejmě myslí i manžel zesnulé, který pracuje na výzkumu proti rakovině. Zda však k znovuotevření případu dojde, není jisté.

maledivy2016 ( 31. července 2016 20:06 )

KAŽDY MUSLIM je vzorek lidskeho odpadu,slizkeho uchylneho hnusu..Muslim!Arab!Islamista vyznávajíci Šariu,koran od uchyla Allaha a tep louše Mohameda,VŠICHNI JSOU OMYL PŘÍRODY!!!SMRT VŠEM!!!!A VŠEM KDO JE PODPORUJE

pavucinka ( 31. července 2016 12:21 )

Proč píšou o nehodě v GB? Jakony tady nebylo žádné téma? Ale asi by bylo psát o něčem třeba i riskantní.

drobenakulata ( 31. července 2016 12:09 )

Cinanka vystudovala Oxford ale selsky rozum nepobrala asi take podle Darwinaka byla zbytecna

qwerty1805 ( 31. července 2016 10:48 )

tak to souhlas s vílou blb co si neuměl najít holku si pro ní dojel do čongu a pak to tady vypadá jak to vypadá

dfghjk ( 31. července 2016 09:55 )

1. Co furt blesku meleš o "krásné", kdyby byla ošklivé, to by snad bylo menší neštěstí? 2. Když už krásnou, tak to aspoň správně napiš, máš tam "kráskou"! Demente!

Zobrazit celou diskusi