Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Atentátník z Německa jako uprchlík v televizi: Žiju špatně, nemám co jíst

Autor: bru - 
28. července 2016
21:54

Sebevražedný atentátník z Německa mluvil před třemi lety v reportáži bulharské televize. Popisoval svůj život uprchlíka ze Sýrie a zdůraznil, že se mu nežije dobře. Reportérce veřejnoprávní televize BNT vyprávěl o podvodech i kulkách, které ho tak tak nezabily.

Žiji v otřesných podmínkách. Kamarádi z uprchlického tábora mi dali vodu a jídlo, které vzali ze svých přídělů. Někteří mi dali i mléko a chleba a taky matraci,“ popisuje na záznamu, který je přetlumočený do bulharštiny, Dalíl.

Do zlé situace se prý dostal kvůli podvodu. Tvrdil, že zaplatil za střechu nad hlavou mimo uprchlický tábor, ale za své peníze dostal jen neexistující adresu.

Podívejte se na reportáž v původním znění:

Video  Atentátník z Německa mluvil o svých útrapách v televizi.  - Reuters
Video se připravuje ...

Tři roky od tohoto rozhovoru si Dalíl naložil do batohu výbušninu a vydal se zabíjet na festival v německém Ansbachu. Nakonec zabil jen sebe a dalších 15 lidí zranil. Policie později zjistila, že těsně před útokem si s někým intenzivně psal na chatu. Zatím není jasné s kým, právě tato osoba by ale mohla mít vliv na spáchání útoku.

Německo má za sebou hned několik útoků:

maledivy2016 ( 29. července 2016 17:16 )

Lidi bijte a likvidujte ten lidský odpad islámský a každou muslimskou tlamu zarostlou a zabte každého araba, muslima od parchanta po dedky a baby muslimské! Je to jen lidskej póvl, odpad, hnůj co myslí jen na vraždění kohokoliv, kdo neuznává uchyla Mohameda, teplouse Alláha a proroka co ho kouřil! Je to pedofilni uchylna víra, zoofilii milují muslimský tlamy! SMRT ISLÁMU, ISIS A KAŽDÉMU, KDO JE PODPORUJE!

kinki ( 29. července 2016 15:39 )

Nemecko je prekliatim Europy. Najprv Hitler, teraz Merkelova.

hejhej ( 29. července 2016 15:02 )

Vrah ze Sýrie. Proč to hovado šlo do Evropy? Měl být v Sýrii a bojovat za klid v zemi. A kdo ho měl živit. Stále se ukazuje, jací jsou to primitivivové. Je fakt, že praštěná Merkelová jim naslibovala nesplnitelné. To ona by měla být potrestaná a ne nevinní lidé.

marais ( 29. července 2016 09:26 )

 Sorry, ale u nás platí, že bez práce, nejsou koláče!...jinak ses mohl vrátit .

jiznicechy ( 29. července 2016 02:24 )

Jo, ten je dost dobrej. Také ta ukazovaná fungl nová Bible je přesvědčivá - a výroky "potom jsme poznali tu knihu a uvěřili jsme" - kdybys jí řekl, ať z Bible něco přečte, tak zjištíš, že číst samozřejmě neumí. A oni si sice mohli koupit Bibli v arabštině, ale jinak by je zabili? Dobrý. Hlavně že jim papež myje nohy

Zobrazit celou diskusi