Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

128kilová manželka zakopla a rozdrtila svého manžela. Při pádu sama zemřela

128kilová manželka zakopla a rozdrtila svého manžela. Při pádu sama zemřela.
128kilová manželka zakopla a rozdrtila svého manžela. Při pádu sama zemřela.  (Autor: Facebook, Profimedia.cz)
Autor: haj - 
5. července 2016
21:05

Stačil jeden špatný krok a rázem zemřeli dva lidé. Postarší manželský pár podlehl zraněním poté, co spadli ze schodů, když spěchali za nemocným synem. Obézní žena, která vážila 128 kilogramů, zakopla na schodech, zřítila se přímo na svého chotě a rozdrtila ho.

K tragédii došlo v bohaté čtvrti indického města Ramdham. V rodinném bungalovu doposud společně žily dvě generace. Manželé Manjula (†68) a Natvarlal Vithlani obývali spodní patro, zatímco o patro výše bydlel jejich syn Ashish se ženou Nishou.

Jednou v noci se ovšem Ashishovi udělalo znenadání zle a nemohl dýchat. Vystrašená manželka seběhla dolů za tchyní a tchánem, kteří na nic nečekali a utíkali nahoru za synem, aby ho zkontrolovali. „Jenomže Manjula neudržela rovnováhu a uklouzla na schodech. Spadla na Natvarlala, který šel hned za ní,“ popsal situaci pro Times of India mluvčí místní policie.

Když jim chtěla jejich snacha pomoci, upadla na schodech i ona. Celá rodina tak byla vzápětí převezena do soukromé nemocnice. Ovšem zatímco Nisha vyvázla jen se zraněním na noze, se starší manželskou dvojicí už to bylo o poznání horší.

Velkou měrou se na komplikacích podepsala nadměrná váha Manjuly, protože svého muže v podstatě rozdrtila. Sama se však při pádu také vážně poranila, a tak nakonec oba dva manželé zemřeli na krvácení do mozku.

 

 

 

Ruudazvostravy ( 5. července 2016 22:47 )

To asy ty Yndyjáni skoušely den bezmotorovího lýtání,ny?

Zobrazit celou diskusi