Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno, déšť 19°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Baňková terapie se zvrhla v horor, muž má na těle 7 hnisajících ran

Autor: shp - 
24. června 2016
22:19

Vypadá jako zombie a prožívá neskutečné bolesti. Takový je osud čínského nebožáka Li Lina (63) z města Čcheng-tu. Kvůli „zmrzlému ramenu“ podstupoval baňkovou terapii, která skončila naprosto hororově. Li má teď na těle sedm ohyzdných hnisajících ran.

Číňana dlouho sužovaly kruté a nepolevující bolesti ramene, kvůli kterým se rozhodl, že podstoupí doporučovanou baňkovou terapii. Tu mu poradil léčitel.

Li tak měsíc pravidelně docházel na baňkovou terapii, která se však postupně zvrhla v mučení. V místech, kde byly baňky aplikovány, se muži udělaly puchýře.

Ty pak popraskaly, tkáň začala hnisat a Li skončil s hroznými zraněními. Nakonec dostal horečku 37,7 stupňě Celsia a musel být hospitalizován. Jeho stav je nyní vážný, ale podle doktorů ne život ohrožující.

stahor ( 25. června 2016 00:47 )

Zase nějaká hloupá propaganda.Baňky takové zranění nedělají, pokud jsou aplikovány na zdravou kůži.Bůhví kdo a jak to dělal.Teplota 37,7 taky není nic katastrofálního. Podobné zmetky dovede vyrobit i naše zdravotnictví naprosto běžně.Čínská medicína v pravo podobě bude pro naše zdravotnictví přínosem.

kamjdu ( 24. června 2016 22:46 )

To zas nejspíš lékařskofarmaceutická lobi straší Čínskou medicínou, která má často vynikající výsledky a napravuje jejich ničemnosti.

Zobrazit celou diskusi