Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Žena honila matku se sekáčkem na maso: Policista ji zastřelil

Policista Tim Bloch zastřelil ženu, která ho ohrožovala sekáčkem na maso.
Policista Tim Bloch zastřelil ženu, která ho ohrožovala sekáčkem na maso.  (Autor: Youtube.com)
Autor: shp - 
14. května 2016
21:15

V ruce držela dvaceticentimetrový sekáček na maso, v očích měla nepříčetný výraz a v hledáčku vlastní matku. Vietnamka Chieu Di Thi Vo (†46) se ji chystala nejspíš zabít. V hlavě to neměla v pořádku, trpěla maniodepresivní poruchou. Na místo ale dorazil policista Tim Bloch, který se rozhodl jednat.

Když přijel k bytovému komplexu v americkém Greensboro, okamžitě se ptal, kde jsou obě ženy. Jakmile je našel, okamžitě vyzval útočnici, ať sekáček na maso odhodí.

Polož to dolů, polož to, polož to,“ křičel Bloch na ženu, která se však s nataženým sekáčkem rozeběhla přímo k němu. Thi Vo neuměla anglicky a nerozuměla. Policista ji několikrát trefil a zastřelil.

K děsivé události došlo v roce 2014, vietnamská rodina žádala, ať je video zveřejněné. Podle ní byl zákrok neoprávněný. Navíc na videu je vidět, že policista neposkytl umírající ženě první pomoc.

Policie v Jižní Karolíně však vyhodnotila, že byl zákrok oprávněný a zasahující policista neudělal nic špatně. „Můj výcvik mi pravděpodobně zachránil život,“ prohlásil Tim Bloch, který již u policie nepracuje.

Video  Policista zastřelil ženu, která ho ohrožovala sekáčkem na maso.  - Youtube.com
Video se připravuje ...

papik ( 15. května 2016 00:27 )

Jo psychoza je sviňa, když nejsou uspávačky, ani taser, nezbývá než ostré.

andorea ( 14. května 2016 22:30 )

Ta žena na fotografii tedy jako Vietnamka rozhodně nevypadá.

Zobrazit celou diskusi