Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Vlk nakažený vzteklinou zaútočil na lidi. Rus ho uškrtil holýma rukama

Autor: mb - 
26. února 2016
06:30

Do vesnice na jihu Ruska se vplížil vlk a napadl několik lidí i zvířat. Na křik zareagoval jeden z vesničanů, který vyběhl z domu a snažil se vzteklého vlka odehnat tyčí. Když to nepomáhalo, vrhl se mu na krk a holýma rukama ho uškrtil, referují ruská média.

Stalo se to ve Volgodonském regionu Rostovské oblasti na jihu Ruska. Vlk trpící vzteklinou zaútočil na vesničanku i jejího psa. Volání o pomoc uslyšel jeden z vesničanů osady Jasyrěv, chopil se tyče a začal zvíře mlátit.

To však vlka rozzuřilo ještě více a muže zle pokousal. Jenže pokousání pro změnu rozběsnilo Rusa a vlka holýma rukama uškrtil. Žena i muž byli převezeni do nemocnice. Jak dopadl napadený pes, ruská média neuvádějí.

Od začátku roku je to už pátý případ vztekliny v této oblasti. Úřady proto přistoupily k nucené vakcinaci zvířat. Očkování se dočkaly desítky krav, psů i koček.

djaba ( 28. února 2016 01:00 )

Samyj bolsčij geroj , Ivan , A TAKOVÝHLE IMBECILY jsme oslavovali .Š***tá brada , placatá čepice , tři schody na konci ulice .Kdo to tu blije a zvrací , to Vladimír Iljič ze schůze se vrací , Natašo co je vole , ja esčo iz Avrory nestrelal , to oni .a VY LIŽTE MI RUSÁCI PŮRDEL KRETÉNI.,

vosavopruz ( 26. února 2016 10:34 )

chudák vlk

dfghjk ( 26. února 2016 10:12 )

Tak tak, a ty děti si nechává dělat na komunistických banketech v Kremlu k obědu. Z civilistů a žen si vybírá jen libové kousky. Nedivím se, že ho nemáš rád, mě se to taky moc nelíbí.

ma-o ( 26. února 2016 09:18 )

Už to nehul pionýre.

tgbg ( 26. února 2016 08:10 )

Uškrtil ho holáma rukama. Tak toto dokáže jedině Putin. Putin umí rozmáčknout i slepičí vejce. Jedině Putin vůdce chrabrého ruského národa, který vraždí na Ukrajině civilisty, děti a ženy a zabírá území cizích států. Fašizmus.

Zobrazit celou diskusi