Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hostinského sejmul vazoun jednou ranou! Opilec ale vyvázl jenom s varováním

Hospodský se svalil na zem po jedné ráně.
Hospodský se svalil na zem po jedné ráně.  (Autor: Youtube.com)
Autor: shp - 
17. prosince 2015
13:43

Hostinský Jason Monks (46) z anglického Athertonu toho zažil jako majitel hospody hodně, ale tuhle šťouchanici opilých se rozhodl rozpustit. Jednu z agresivních žen osobně vyvedl ven před podnik. Jakmile to ale udělal, vrazil mu další opilec Ian Jackson pěstí. Hospodský se po jedné ráně svalil na zem v bezvědomí.

Jakmile Jason Monks vyhodil opilou fúrii ze svého podniku, netrvalo dlouho a sám se svalil tváří k zemi po silném úderu, který mu zasadil Jackson. Na záběrech průmyslové kamery je útok vidět jen špatně.

Je však dobře viditelné, jakou silou musel mohutný Jackson Monkse udeřit. Monks se bezvládně svalil na beton a i když ho otočili, neprobral se. Jackson pak pokračoval v bitce s ostatními opilci. Ženami i muži.

Když pak přišel hostinský k sobě, zděsil se. Zjistil totiž, že přivolaní policisté Jacksona vůbec nesebrali ani nezatkli a pustili ho z místa činu jenom s varováním. A to i přesto, že bylo jasné, že svými pěstmi může zabíjet.

 

Video  Vazoun sejmul hospodského jednou ranou.  - Youtube.com
Video se připravuje ...

rumungro ( 17. prosince 2015 15:54 )

Riziko povolání.

simpi ( 17. prosince 2015 15:36 )

Myslíš Kelišová? Tak ta nic takovýho neřikala. Řikala to jiná bába a řikala todle: "Už se perou, už se perou! Já to řikala ze začátku, že si čumáky rozbijou! Cháá!

Zobrazit celou diskusi