Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Manželka zabila svého muže a 18 let ho měla zakopaného na zahradě

Leigh Ann Sabine nejspíš zabila svého manžela a jeho tělo zakopala na zahradě pod zem, kde leželo 18 let.
Leigh Ann Sabine nejspíš zabila svého manžela a jeho tělo zakopala na zahradě pod zem, kde leželo 18 let.  (Autor: Twitter)
Autor: shp - 
12. prosince 2015
16:59

Když „zmizel“, tak se tvářila, jaký má o něj strach a jak moc jí chybí. Tehdy už ale vypečená manželka Leigh Ann Sabine (†74) s největší pravděpodobností moc dobře věděla, kde se její „milovaný manžel“ John Sabine nachází. 18 let pohřešovaný muž byl totiž celou dobu zakopaný na zahradě jejího domku ve Walesu, což vyšlo najevo až po její smrti. Podezření z jeho vraždy padá samozřejmě na manželku.

Věříme, že se sem přestěhoval společně s manželkou Leigh Ann Sabine v únoru 1997. Vzorky DNA potvrdily identitu pana Sabine, který byl naposledy spatřen téhož roku,“ prohlásil policejní mluvčí.

Paní Sabine zemřela 30. října 2015 a momentálně je hlavním podezřelým v probíhajícím vyšetřování,“ dodal. Tělo jejího muže bylo zakopáno v igelitu na zahradě. Nerušeně pod zemí leželo celých 18 let.

Je příšerné, když pomyslíte na to, co se stalo, aniž bychom o tom někdo něco věděli. Neměli jsme nejmenší ponětí o tom, že tam tělo leží, dokud nepřijela policie,“ prohlásila sousedka Sharon Rowlands (42).

honza54.. ( 12. prosince 2015 17:56 )

škoda, že je lump kalousek rozvedený, tohle by byla pořádná výzva pro jeho bývalou paní

bum-bec-bum ( 12. prosince 2015 17:15 )

 Je dobrá, noo. Ale že ji teda musel nas.rat, že?

Zobrazit celou diskusi