Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Okázalý miliardářský páreček dopařil! Manželé dluží miliony a jejich byznys je prý podvod

Autor: štš, lmk - 
1. listopadu 2015
23:01

Polonahé krásky, nekonečné party, sexuální orgie. Bastian (38) a Marie (27) Yotta jsou výstřední miliardáři původem z Německa, kteří svůj dům v Los Angeles proměnili v doupě hříchu a okázale dávají na odiv svůj majetek. Jejich fasáda se ale začíná hroutit.

Německý deník Bild zjistil, že manželé dluží bavorským bankám v přepočtu 8,5 milionu korun. „Ne, peníze mi starosti nedělají. Zajímalo by mě spíš, proč banky porušují bankovní tajemství a proč věc, mají-li problém, neřeší přímo se mnou?“ zlobí se Bastian.

Navíc přístroje Global Skin (péče o pokožku, wellness), jejichž prodejem měli pohádkově zbohatnout, jsou jen levné a hlavně zdraví nebezpečné padělky. „Není to žádný plagiát! Přístroje Global Skin jsou v designu jedinečné, dokonce ani Číňané je nedokázali zkopírovat,“ brání se Yotta.

Yottovi vydělali na těchto přístrojích jmění, Bastian mimo to také pracuje jako osobní kouč. Na Instagramu se chlubí bujarými večírky, které jsou velmi nákladné a jsou plné luxusu a sexy žen. Bastian peníze vůbec neřeší. Je mu fuk, jestli utratí za noc deset nebo dvacet tisíc dolarů.

Podívejte se do galerie, jak si žijou milionáři Yottovi.

mira209 ( 2. listopadu 2015 10:19 )

Trapné jak celé USA

alex0800 ( 2. listopadu 2015 08:03 )

Promiskuita sebou nese riziko velmi předčasného úmrtí.. Mnozí "miliardáři" vědí, co to znamená.. HIV je mrcha.. Ale nedělejte si iluze, HPV sice nezlikviduje imunitu tak pomalu jako HIV, ALE.. Virová rakovina se může projevit i mnohem dříve, než HIV. A nezapomeňte, že neléčené HPV má cca 80% populace ;-) . . Elity již po vypuštění HIV tvrdili, že jde o velmi pomalou depopulační metodu a hle, je zde HPV, které se velmi silně rozšířilo a je dobře "skryté" veřejnosti bláboly typu že o nic nejde a proto se pacienti téměř neléčí.. A pak se světe div, kde se bere tolik rakoviny a úmrtí mladých lidí.. Svět je o boji Dobra s odpadním zlem.. Promiskuita je součástí té odpadní kultury smrti, kterou luciferiánský systém NWO lidem přináší při honbě za přeživší Zlatou miliardou či ještě méně otroky ( Georgieguide stones a jejich 500 milionů lidí na planetě zemi jakožto PRVNÍ PŘIKÁZÁNÍ LUCIFERIÁNSKÉHO NEW AGE ).. . . Nebuďme hloupí ani naivní - obojí končí depopulovaným přebytečným jedlíkem - v mluvě světovládné elity.. Ano, takto skutečně o nás mluví a HLAVNĚ SMÝŠLEJÍ.. JSME PRO NAŠE VŮDCE POUHÝ ODPAD NA LIKVIDACI.. NAD TÍM PŘEMÝŠLEJTE, AŽ SI BUDETE CPÁT DO BŘÍŠKA GMO SÓJU, VAKCÍNY ČI PŘI NECHRÁNĚNÉM SEXU S NÁHODNÝM PARTNEREM/KOU..

panda82 ( 2. listopadu 2015 07:24 )

ano, ano je to tak, prožerou na co nevydělali

honza54.. ( 2. listopadu 2015 06:54 )

naši vládě taky nevadí utrácet co nemá

Zobrazit celou diskusi