Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Video z nevěstince islamistů: Pokrytecké popírání šaríi a „sexdžihád“

27. října 2015
17:15

Žádná burka, ale naopak výrazné malování a pestré šaty zdobí prostitutku z Islámského státu. Ta džihádistům ukazuje svá dobře vyvinutá ňadra a svádí je k milostným radovánkám. Video z nevěstince Islámského státu zveřejnil ruský server LifeNews.

„Pojď ke mně, dám ti pusu,“ volá laškovně dívka na jednoho z extremistů Islámského státu. V místnosti hraje hlasitá hudba, nevěstka se pohupuje do rytmu a upíjí z poháru nápoj, který jí pomáhá odhazovat zábrany. Zda je to alkohol, není jisté, ale scéna rozhodně nevyhovuje přísným pravidlům islámského zákona šaría.

Sexdžihád

Video údajně patřilo bojovníkovi Islámského státu, kterého zabila syrská armáda, a následně záznam získala ruská média. Klip měl být pořízen v okolí města Homs. Jeho pravost se zatím nepodařilo nezávisle ověřit, ale klip ukazuje, jak vypadá tzv. sexdžihád v reálu, kdy muslimské ženy poskytují sexuální služby džihádistům. V Islámském státu takto „slouží“ ženy ze západní Evropy, ale i zemí bývalého SSSR. Nejvíce dívek údajně pochází z Tuniska.

Dobrovolnice, nebo přinucená žena?

Přestože by měl být tzv. sexuální džihád dobrovolný, islamisté běžně znásilňují zajatkyně, které vnímají jako svou právoplatnou odměnu. Některé pak nutí k sexuálnímu džihádu. Ty, které odmítnou, brutálně bijí, mučí a následně zabijí. Není výjimkou, že řezníci z Islámského státu znásilňují i malé dívky. Islámský stát také pořádá „trhy s otroky“. Děti jsou dražší, čím starší zajatec, tím méně si za něj „prodávající“ účtuje. V květnu svět šokovala zpráva, že džihádisté zaživa upálili dívku, protože odmítla „extrémní sexuální praktiky“.

salto ( 3. listopadu 2015 16:23 )

A taky Šabatku a Mirušku Němcovou

dr.x.crement ( 28. října 2015 07:33 )

Tož Angelinu bych jim poslal,to by je choutky přešly......

byvalyvoliccssd4 ( 28. října 2015 00:10 )

Pošlete jim Anife a Francku a ony je ty choutky přejdou.

Zobrazit celou diskusi