Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Polojasno 22°C

Drama kojící matky s rakovinou: Dostala naději na nový život

Autor: shp - 
22. října 2015
15:35

Kojí své novorozené miminko jediným prsem, který jí zůstal, ale kvůli chemoterapii a lékům toho bude muset brzy nechat. Je zdrcená, pláče, ale doufá, že zákeřnou nemoc přemůže a pro svého malého Kal Ela tu bude až do jeho dospělosti. Dojemný snímek Sarah Whitney (31) s rakovinou prsu obletěl svět. Neznámí dobrodinci nyní vybrali peníze na její léčbu.

Poté, co jsem si přečetl váš příběh, jste pro mě velkou inspirací, stejně tak jsem si jist, že i pro spoustu dalších,“ napsal jeden z dobrodinců, kteří Sarah přispěli na léčbu.

Neznám vás, ale doufám, že i malá pomoc pomůže. Od jedné bojovnice pro druhou,“ napsala neznámá žena. Dohromady se podařilo pro Sarah vybrat neuvěřitelných 185 tisíc korun. „Jsem plná emocí,“ reagovala Sarah.

Nyní je jejímu Kal Elovi, který má jméno po komiksovém Supermanovi, už šest měsíců a živí ho mléko od žen, které mu dobrovolně darovaly mateřské mléko. Sarah je za to velmi vděčná.

Celkem 27 žen darovalo mléko mému synovi. A on je úžasný. Bůh musí vědět, že ho chci držet na mateřském mléku, protože není vybíravý. Vypije jakékoliv mléko,“ nechala se slyšet Sarah.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi