Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Hnus! Potkan na ulici ulovil, zakousl a sežral holuba

Potkan napadl a zakousl holuba přímo v New Yorku.
Potkan napadl a zakousl holuba přímo v New Yorku.  (Autor: Youtube.com)
Autor: shp - 
13. října 2015
13:17

Holubi jsou neřádi, pokálí vám kdeco, ale takovýto hořký, krutý a bolestivý konec si nezaslouží. Když jeden opeřenec dosedl na ulici v New Yorku, aby se nazobal zbytků jídla, zaútočil na něj hladový potkan. Zakousl se do něj a začal boj na život a na smrt.

Celou neuvěřitelnou událost ze zvířecí říše, která se odehrála přímo v civilizaci, natočili zděšení kolemjdoucí. Hlodavec se zakousl opeřenci přímo do krku. Ten se ho snažil zbavit křídly a odletět, ale marně.

Potkan držel a nepustil. Holub se zmítal v bolestech, ale sevření zubů, které rozhryžou i beton nebo sklo, bylo příliš silné. Potkan si tak po krátkém souboji odnáší oběd k snědku mimo záběr.

Běžnou stravou potkana jsou ptačí vejce, ptáky pojídá pouze v případech, že je velmi vyhladovělý a musí lovit. V nouzi je potkan schopen zakousnout a sežrat i králíka.

Video  Potkan zakousl holuba v New Yorku.  - Blesk
Video se připravuje ...

Osoba ( 24. listopadu 2016 01:00 )

Je zajímavý, jak se tu vzrušujete nad tím, jak potkan zabil holuba, a na obsah své ledničky ani nemyslíte. To, jak se tam veškeré ty živočišné produkty dostaly, je teprve hnus. Plesk holt nemá o čem psát, tak píše o píč**inách jako o tomhle. Se z toho třeba zblázněte.

naidka ( 13. října 2015 17:36 )

Sami píšete, že je to HNUS! Ano, je to hnus, ale je otázkou, proč takový hnus sem dáváte, mimo jiné.

ejvm1712 ( 13. října 2015 15:08 )

Kluci v júesej totiž nevědí,že by se odpadky měly dával hromadně do popelnic. Takhle to lidi házejí v plastových pytlích na ulici a ty kujwy potkani mají hody. V Evropě jsme dál a proto víme,že se tak ve středověku šířil mor a spousta dalších nemocí. Zato USA a její představitelé a pohůňci mají huby plné demokracie a chtějí nás učit jíst příborem a být tolerantní k menšinám.

koloman2012 ( 13. října 2015 14:57 )

lebo ľudia nežerú mäso, spravte reportáž z veľkochovov,to je Hnus!

ruudazvostravy ( 13. října 2015 14:11 )

Nojo no,každej má ňákího svího potkana,něgdo třeba f baráku a jynej zas na fynančním ouřadě.

Zobrazit celou diskusi