Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Matka pěti dětí ubodala pedofila: Soudce jí vyjádřil sympatie a poslal ji do basy

Sarah Sands na své cestě za spravedlností
Sarah Sands na své cestě za spravedlností  (Autor: profimedia.cz)
Autor: shp - 
30. září 2015
17:50

Dávala si jednu sklenku za druhou, poté se vydala s nožem v ruce konat spravedlnost po svém. Opilá Britka Sarah Sands (32) se v Londýně stavila za svým sousedem, usvědčeným pedofilem Michaelem Pleastedem (†77). Bála se, že by mohl zneužít jedno z jejích pěti dětí. Proto se muže rozhodla zabít.

Sarah bodala a bodala, až se tělo Pleasteda zhroutilo v tratolišti krve k zemi. Muž byl usvědčen z 24 sexuálních útoků na nezletilé a nemalou část života kvůli tomu strávil za mřížemi.

Teď se za nimi zabydlí i Sarah. I když ji soud už v minulosti zbavil obvinění z vraždy a útok překvalifikoval jako zabití, spravedlnosti musí čelit všichni.

Byla jste rodičem pod enormním tlakem, který ztratil kontrolu,“ vyjádřil soudce Nicholas Cook sympatie a porozumění matce. Ta mezitím urputně plakala.

Je to skutečně mimořádný případ,“ dodal Cook a poslal Sarah na 3,5 roku do vězení. Ženě přitom hrozilo mnohem více. Podmínečně propuštěna může být nejdříve za 10 měsíců.

hejhej ( 30. září 2015 19:43 )

a-z- ( 30. září 2015 19:15 )

Když vidím tu tvoji holku o holi, tak spíš nekrofil.

rescarot ( 30. září 2015 18:33 )

Moudrý soudce.. To že paní vzala "spravedlnost" do vlastních rukou dokážu pochopit, ale přece jen to přísluší soudu. A deset měsíců není moc. Jiná věc je že ten pedofil měl viset na základě jiného rozsudku jiného soudce, žel máme holt tu "demokracii", kdy má zločinec větší práva než jeho oběť..

Zobrazit celou diskusi