Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jsou to malí kreténi, napsala vychovatelka z mateřské školky po 1. dni v práci. Dostala padáka

Autor: shp - 
2. září 2015
14:47

Dostala místo jako vychovatelka v mateřské školce. Hned první den v práci ji ale děti pokousaly a teprve osmnáctiletá Angličanka Hayley Neeson frustraci vůbec neunesla. Ratolestem ošklivě nadávala na Facebooku a doplatila na to. Z práce letěla jako fretka.

Neeson svou práci neunesla. Zlobivé děti ji pokousaly, a jedno z nich jí dalo navíc hlavičku, to už na ni bylo prostě moc. „Jsou to malí kreténi,“ napsala na Facebook. Když na post reagovaly její kamarádky, vše jim odsouhlasila a přidala další ošklivé nadávky.

Na rozzuření se na sociální sítí však tvrdě doplatila. Vedení školky Forgewood Nursery Centre v Motherwellu se o vulgaritách dozvědělo a Neeson práci stejně rychle ztratila, jako ji získala. Celou událost však komentovat nechce.

Rodiče jsou rádi, že se o jejich děti již starat nebude. „Když jsem viděla její post, byla jsem naprosto zhnusena,“ prohlásila matka chlapce, který školku navštěvuje. Neeson má z ostudy kabát a s dětmi ji už nejspíš nikde pracovat nenechají.

ejvm1712 ( 2. září 2015 17:53 )

Ani se jí nedivím. Parchanti si dovolují čím dál víc.

andorea ( 2. září 2015 15:09 )

Možná by místo stížností mohli rodiče těm svým miláčkům vysvětlit, že učitelky se nekoušou, protože pak jsou to opravdu malí kreténi.

majojo ( 2. září 2015 15:05 )

Ale to je divné, že? Padáka by měla dostat, až několik těch malejch kreténů zaškrtí.

Zobrazit celou diskusi