Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejluxusnější erotický klub světa zasáhl koronavirus: Místo orgií pořádají intimní večeře pro vyvolené!

Autor: rc - 
11. října 2020
05:15

Kvůli pandemii koronaviru se musí podnikatelé přizpůsobovat a vymýšlet způsoby, jak přežít. Pandemie se dotkla i nejluxusnějšího erotického klubu na světě Snctm. Klub, do jehož útrob se dostanou pouze elitní hosté, však přišel se způsobem, jak nadále pokračovat v erotických sešlostech a zároveň neporušit nařízení! Prominentní hosté si mohou užívat intimní večeře s erotickým nábojem.

Klub Snctm je nazýván nejluxusnějším erotickým klubem světa! Snctm svým prominentním hostům nabízí vše, po čem kdy toužili. Od erotického divadla, po divoké orgie či intimní chvilky s nádhernými slečnami na pokoji. Klub Snctm má striktní pravidla a členem se nestane jen tak někdo.

Výběr členů, kteří se mohou zúčastnit jeho luxusních a erotikou nabitých sešlostí, je složitý. Zájemce musí vyplnit přihlášku, v níž uvede své celé jméno, datum narození a zaměstnání. Následně je nutné, aby v přihlášce přiznal své sexuální fantazie a co ho vzrušuje, aby klub mohl splnit jeho nejtajnější přání. K přihlášce musí přiložit i svou fotografii. Do klubu jsou přijati ti, co budou shledáni atraktivními a „elitními“.

„Snctm je považován za nejelitnější sexuální klub na světě kvůli jedinečné povaze našich účastníků a kvalitě našich akcí. Jsme extrémně vybíraví, co se týče hostů. Vycházíme vstříc lidem s mimořádně vytříbeným vkusem, a proto zajišťujeme, aby všechny prvky našich schůzek byly na nejvyšší úrovni,“ řekl pro deník Daily Star majitel klubu.

Šťastlivci, kteří jsou přijati do klubu, si posléze mohou zakoupit vstupenky na unikátní sexuální party. Vstupenky však nejsou za hubičky. Například ti, kteří chtějí mít přístup do soukromých místností, si mohou zakoupit roční vstupenku, což je vyjde na 60 tisíc liber (cca 1,7 milionu Kč). Ovšem pokud se do klubu přihlásí atraktivní žena, nemusí platit vůbec nic a party se zúčastní! Muž naopak zaplatí za jednu akci 2 tisíce liber (59 tisíc Kč)!

Nicméně pandemie koronaviru a restrikce s ní spojené změnily podobu sexuálních večírků, na které elitní hosté doposud byli zvyklí. Místo velkých orgií klub pořádá intimní večeře, na něž se dostane pouze třicet hostů. Večeře však neztrácejí na šarmu a jsou víc než extravagantní a plné erotiky. Během vychutnávání si chodů, jež pro hosty připravuje najatý šéfkuchař, hosté sledují erotická vystoupení. Následně se mohou rozdělit a užívat si orgií v menších skupinkách v oddělených místnostech.

Jelikož se jedná o společenskou akci, hosté tomu musí přizpůsobit i své oblečení a je od nich požadováno black tie dress code. „Navzdory těmto novým opatřením považujeme události za naprosto vynikající,“ uvedl mluvčí klubu s tím, že poptávka po intimních večeřích je obrovská a museli pověřit personál, aby na každou sešlost vybíral pečlivě hosty.

„Na nejnovější akci jsme smíchali několik zkušených dlouhodobých členů, některé odvážné a některé stydlivé první účastníky a naše nejzajímavější oddané hosty – klíčem je veselí,“ dodal mluvčí. Intimní večeře se v současné době pořádají v New Yorku respektive v jeho prominentní čtvrti  Manhattan. Klub však nefunguje pouze tam, ale po celém světě a s akcemi se hodlá brzy vrátit do Los Angeles a Moskvy.

Arany ( 11. října 2020 09:25 )

Skutečně nikomu nic zlého nepřejí, ale těmto prasatům přeji jenom to nejhorší.

villon ( 11. října 2020 08:33 )

Ta bábovka uprostřed je paní Ivana Gotová, ne? Ještě v době před tim než ji Karlos nechal udělat silikony asi.

Zobrazit celou diskusi