Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Europoslankyně Jana Žitňanská v slzách: Smrt manžela (†40). O život bojoval měsíce

Autor: shp - 
13. dubna 2018
11:30

Slovenské političce se zhroutil svět. Europoslankyně Jana Žitňanská (43) přišla o manžela. Ona sama to oznámila na sociální síti dojemným statusem. Robert Žitňanský (†40) zemřel po těžké autonehodě.

Robert pracoval jako novinář pro časopis Týždeň, který v roce 2004 spoluzaložil, pro televizi TA3 nebo deník Sme. V roce 2013 stál při vzniku politického hnutí NOVA.

Loni v květnu se bohužel stal jako chodec účastníkem autonehody. V Bruselu ho srazilo auto. Brzy byl převezen vládním speciálem na Slovensko, ale jeho stav byl stále vážný.

Svůj boj o život ve čtvrtek 12. dubna prohrál. „Dnes vpodvečer zemřel, ale vím, že i nadále tu bude s námi a bude na nás z nebe dávat pozor,“ napsala zdrcená Žitňanská na Facebooku.

S Robertem jsme prožili úžasných společných 20 let. Děkuji za každý jeden den, který jsme spolu strávili,“ napsala taktéž na sociální síti. Lidé ji na profilu kondolují a utěšují.

jasnovidec01 ( 13. dubna 2018 20:01 )

simeone:Ztratila Roberta, pořídí si Robertka. Co se dá dělat,takový je život.Čo bolo, to bolo Demente !!!sám určitě vypadáš jako robertek, tak zalez někam do nory smrade hnusnej

plebejec ( 13. dubna 2018 15:47 )

Ona si takovou tragedii nezasloužila. Byla a je jedna z nejaktívnějších a nejslušnějších EU poslankyň, která opravdu bojuje za svou za zájmy své krajiny, ale i české. Je jednou z mála poslancu, kteří si zasluhují byt vyslancemi své krajiny. Ostatní jsou jen prachsprostí źoldnéři. Navíc je to velice hezká žena. Jen jí porovnejte se zaprodanou Jourovou, sorosovskou přitakávačkou, loutkou EU. Na její prasečích očích vidíte, jak klame a jak je falešná.

jity ( 13. dubna 2018 12:32 )

Hnusný vtip a ještě blbý. Zemřel mladý chlap, škoda života.

Zobrazit celou diskusi