Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Týraná Zuzanka už je u nové paničky: Z psí trosky krasavice

Autor: uá - 
5. listopadu 2017
09:28

Zázrak. Jinak snad ani nejde nazvat proměnu fenky Zuzanky, která se do útulku v Řepnici na Litoměřicku dostala ve velmi zuboženém stavu. Když odjížděla do nového domova, byl z ní už úplně jiný pes.

Zuzanku, čistokrevnou fenku čínského chocholatého psa, objevily sociální pracovnice v ubytovně pro nepřizpůsobivé v Brozanech. Byla vyhublá, olysalá, zbývající, za normálních okolností velmi jemnou, srst měla zplstnatělou, v uších měla silný zánět a byla plná blech. Měla i zlomenou duši, bála se lidí, neznala pohlazení ani vlídné slovo.

Její osud dojal Danu Pokornou (62) z Teplic natolik, že se rozhodla dát Zuzance nový domov. „Doslova mě uchvátila. Pořád jsem do útulku volala, každý den jsem se dívala na její fotky. Nemohla jsem se dočkat, až ji k sobě přitisknu,“ řekla Blesku. „Měla jsem už dva pejsky, jeden byl také z útulku. Zuzanka se bude se mít krásně, mám už pro ni všechno nachystané. Bude mít i zvířecího kamaráda, kočku,“ dodala.

VIDEO Jen pro silné povahy: Týraný pejsek politý lepidlem bojoval o život

Video  Jen pro silné povahy: Týraný pejsek politý lepidlem bojoval o život  - Blesk TV
Video se připravuje ...

bibijana ( 5. listopadu 2017 18:19 )

A jaký trest týrající zrůdu vlastně postihnul? Žádný, že slavná česká justice. Platil poplatek ze psa, měl pes řádné očkovaní, ze zákona povinnné?Určitě neměl.Pak není divu,že se takové zrůdnosti dějí,když vlastně tato osoba není nijak potrestaná, alespoň vysokou pokutou.Úředníci, berete obrovské platy a já se ptám, za co vlastně???!!!!

bibijana ( 5. listopadu 2017 18:14 )

.Vinu mají i zákonodárci, veterináři a úředníci na městských úřadech.Nevěřím tomu,že by tihle a jim podobní platili poplatky ze psa.Co množitelé,kteří mají desítky psů,že by ti platili poplatky za všechny psy a měli je vůbec přihlášené?Vím, o čem mluvím.V rekreačních a zahrádkářských oblastech jsou psi,kteří nejsou přihlášení a majitelé je tam mají na černo.Ministerstvo financií by mělo udělat plošnou kontrolu i na úřadech a pak by vyšel najevo ten bo.rdel.Neplatičům vysoké pokuty a pak by si každý tyran rozmyslel,jestli se mu tak drahé zvíře vůbec vyplatí si pořídit.Tyhle zrůdy jsou ale v podstatě sadisti,kteří patří do klecí na uzavřené oddělení psychiatrie.

naidka ( 5. listopadu 2017 14:13 )

Jestli je to pravda, tak gratuluji, ale nechápu proč si to kopíruješ a ukládáš. Dá se to napsat 100x jinak a nikdo nepojme podezření, že si snad vymýšlíš.

naidka ( 5. listopadu 2017 11:26 )

Jako bych to už někde četla, slovo od slova, asi to máš zkopírované a na článku o psech použiješ. Jestli si děláš z pejskařů legraci, tady není na místě.

rubina ( 5. listopadu 2017 10:48 )

pozdravujeme a prejeme hodne krásnych společnych chvil.Sluší to obema.A verim že si navzájem predaji mnoho lasky.

Zobrazit celou diskusi