Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Politické Vánoce: Babiš tančil Makarenu, Šlechtová zas „kupovala“ Staromák

  • Autor: tmp,všm - 
    26. 12. 2016
    18:00

    Monopoly, svářečka nebo boxovací pytel. I tyto dárky se objevily pod stromečkem českých politiků. Jak slavili Vánoce? Podívejte se na výběr Blesk.cz.

  • 1.Tančící Andrej Babiš (ANO)

    Ministr financí Andrej Babiš (ANO) se na sociálních sítích na Štědrý večer pochlubil fotografií nazdobeného stolu z večeře. „U nás už za chvilku přijde Ježíšek. Přeju vám ten nejkrásnější Štědrý den a hodně lásky, dobré nálady a klidný konec roku,“ napsal ministr.

    Na Štědrý den také své fanoušky pobavil videem, které prý vytvořila jeho přítelkyně Monika Babišová. Na hudebním videu „tančí“ celá Babišova rodina Makarenu.

  • 2.Karla Šlechtová (ANO) nakupuje nemovitosti

    Ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová dostala k Vánocům slavnou deskovou hru. „Ježíšek mi nadělil Monopoly s e-bankou, je to výzva.
    Sice zatím prohrávám, ale vlastním Staromák, kde máme Ministerstvo pro místní rozvoj,“ napsala Šlechtová.

    Na Štědrý den také vše popřála krásné svátky a přání doplnila fotografií Betléma.

  • 3.Kateřina Valachová (ČSSD) slíbila méně papírování

    Ministryně školství Kateřina Valachová (ČSSD) den před Vánoci natočila své vlastní vánoční poselství. V minutovém projevu se pochválila za to, že v uplynulém roce změnila mnoho věcí k lepšímu. „Učitelům a učitelkám bych chtěla speciálně slíbit jako malý vánoční dárek pro rok 2017 méně papírů a více času na děti,“ řekla také ministryně. Podle předešlých informací z ministerstva Valachová trávila Vánoce na své chalupě na Vysočině.

  • 4.Richardu Brabcovi (ANO) se nelíbily pohádky

    Ministr životního prostředí Richard Brabec (ANO) trávil Vánoce s rodinou. Podle svých slov jel navštívit rodiče a se syny vyrazil sportovat. S přítelkyní měl v plánů vyrazit do lesa i se svým štěnětem. Jeho fotku ostatně na 1. svátek vánoční také přidal na svůj facebookový profil.

    Brabec také zkritizoval vánoční pohádky České televize. „Tak po včerejší otřesné nové štědrovečerní pohádce dnes pro změnu jakýsi pokus o průnik Zlatovlásky s Piráty z Karibiku. Už jsem fakt asi starej,“ uvedl ministr.

  • 5.Marian Jurečka (KDU-ČSL) dostal svářečku

    Ministr zemědělství Marian Jurečka (KDU-ČSL) se na svém profilu pochlubil fotografií, na které prozrazuje co dostal k Vánocům.

  • 6.Jan Chvojka (ČSSD) bude boxovat

    Ministr pro lidská práva, rovné příležitosti a legislativu Jan Chvojka (ČSSD) dostal originální dárek. „Nevím, jak jinde, ale u nás se Ježíškovi povedlo splnit dlouholeté přání. Velký fanda Rockyho konečně dostal boxovací pytel a rukavice! Pamatuju, jak jsem se nad tímhle přáním zasnil v červenci  u sochy Rockyho ve Philadelphii,“ řekl ministr.
    Ministr Chvojka dostal k Vánocům boxovací pytel. Ministr Chvojka dostal k Vánocům boxovací pytel. | Facebook

  • 7.Náměstkyně Krnáčové Kolínská (SZ) odjela do Indie

    Náměstkyně pražské primátorky Petra Kolínská (41) tráví svátky s přítelem v jihozápadní Indii. „Křesťanské vánoce s dobrým jídlem, ale také s půlnoční mší nabízí i část Indie, kde jsem trávila Štědrý večer,“ řekla pro Blesk.cz Kolínská. „Ve státě Goa je plno krásných katolických kostelů a zdejší vánoce jsou ve znamení světelných show a krásných betlémů,“ dodala.
    Náměstkyně pražské primátorky Petra Kolínská (41) tráví svátky s přítelem v jihozápadní Indii. Náměstkyně pražské primátorky Petra Kolínská (41) tráví svátky s přítelem v jihozápadní Indii. | Facebook

    Náměstkyně pražské primátorky Petra Kolínská (41) tráví svátky s přítelem v jihozápadní Indii. Náměstkyně pražské primátorky Petra Kolínská (41) tráví svátky s přítelem v jihozápadní Indii. | Facebook

  • 8.„Afro radní“ Dominik Feri (TOP 09) vtipkoval

    Teplický radní Dominik Feri 24. prosince „nadělil“ svým odběratelům na Facebooku drobný vtípek: „Doufal jsem, že k Vánocům dostanu volební průzkum, ve kterým bude TOP 09 mít 8 %, ale zase jsem dostal jenom ponožky.“

  • 9.Tomio Okamura (SPD) s rybí polévkou

    „Na Štědrý večer nejsem doma, ale trávím ho v kouzelné společnosti mojí rodiny, syna Ruye, bratra Osamu a přátel. Rybí polévka nádherně voněla i chutnala a lákala i Hessy, fenku bernského salašnického psa. Neodolal jsem a trochu jsem jí musel dát ochutnat. Snad to není rouhání, ale věřím, že Vánoce jsou pro všechny lidi, pro ty hodné i zlé, a věřím, že i pro všechny živé tvory, které máme rádi,“ uvedl Okamura a přidal několik fotek.

    Fenka Hessy Fenka Hessy | Facebook Tomio Okamura

    Okamura a rybí polévka Okamura a rybí polévka | Facebook Tomio Okamura

joudajoudovy ( 27. prosince 2016 14:22 )

to vim, ale je nutne jeho demagogicke vyroky uvadet na pravou miru, aby i dalsi jemu podobni neprejimali jeho nazory. 100x tvrzena lez se stava pravdou a jiz nyni havloide pracuji na svatoreceni vasi I., jakozto velkeho kamose a ochrance komousu.

joudajoudovy ( 27. prosince 2016 08:24 )

jeste si pozapomnel na sve oblibence? degeknize dostava dotace na sve latifundie a vesele prodava becherovku, kterou od havloida dostal za pakatel. tez tak cini flaternik jurecka a jini. babis si firmy vybudoval z nuly a cerpa to, co zakony umoznuji. jinak jsem ti nekolikrat vzkaval, ze si stezujes na spatnem miste. EU rozhodla o typu dotacich, EU rozdeluje, to same i u statnich dotacich. pouze tva zavist a abnormalni neschopnost neco vybudovat k dokonalosti te vede k dusevnimu primitivizmu. a abych ukojil tvoji zlobu a nenavist, jakozto velkeho ubozaka - babis je stale number one a kalousek polika andelicky. http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/tiskovezpravy/STEM-Volebni-preference-prosinec-2 016-468202

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa