Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Odhalení Blesk.cz: 8 filmů, které děsí politiky víc než pavouk ženy

Politikům z ODS se asi příliš nelíbí film Titanic. Jejich preference a strana jsou totiž přirovnávány k potápějící se lodi.
Politikům z ODS se asi příliš nelíbí film Titanic. Jejich preference a strana jsou totiž přirovnávány k potápějící se lodi.  (Autor: Blesk - Ladislav Křivan, archiv)
Autor: Aleš Půček - 
19. října 2013
09:43

Český politik si může dovolit opravdu všechno! Asi proto spousta lidí uvěřila ČTK, že se před volbami musí přejmenovat rozhlasový pořad Zelená vlna. Název prý nadržoval Zeleným a konkurenti si stěžovali. Naštěstí to byla kachna. Televizní pořady jako Babicovy dobroty či Titanik, by ale přesto televize nyní pro jistotu dávat raději neměly. Mnozí politici by se v nich mohli poznat a brát to jako provokaci.

Z emailu rozhlasu přišla v pátek šokující zpráva, že na základě stížností politiků přejmenovává před volbami svůj pořad Zelená vlna. "Zelená vlna v očích části veřejnosti působí jako propagace jednoho subjektu - Strany zelených," uváděl email, který se posléze ukázal jako další podvod známé mystifikátorky Renaty Červené.

Křišťálolupci obědvali kachnu

Mezitím, ale zprávu zveřejnila tisková agentura ČTK a některá média včetně tradičního vítěze "prestižní" ankety Křišťálová lupa serveru idnes.cz. Blesk.cz na kachnu neskočil, ale tomu, že jí řada lidí uvěřila se nelze divit.

Vždyť čeští politici zkouší trpělivost lidí neustále a před volbami se již objevila řada "povedených" kousků typu nahrání porna na stránky Zemanovců či billboardů parodujících poctivost Andreje Babiše.

Zejména televize by tedy měly být před volbami opatrné a některými pořady politiky zbytečně nedráždit. Expert Aleš Thajsky vybral pro Blesk.cz snímky, které by mohly politiky opravdu naštvat.

Které snímky by naštvaly před volbami politiky

Most přes řeku Kwai - Slavný válečný velkofilm by mohl vytočit Tomio Okamuru. Neukazuje totiž Japonce v nejlepším světle.

Titanic - Připomínat ODS před volbami, že se jejich kocábka potápí ke dnu není vhodné.

30 případů Majora Zemana - Mezi Zemanovci se to jen hemží bývalými komunisty. 30 se jich tam nejspíš najde.

Kájínek - Filmy o útěcích vězňů jsou pro Hlavu vzhůru nepřijatelné. Amnestie Václava Klause je dosud v živé paměti

Obušku z pytle ven - Pamatujete na jitrnici jakou svět neviděl? Tak to bylo i s úspěchy komunistů. Nikdo je nikdy neviděl

Babicovy dobroty - Žádné reprízy. Babiš by to mohl brát jako kritiku jeho chutných kuřat, které tak rád Jarda Jágrů

Krkonošské pohádky - Trautenberg nemá se Schwarzenbergem nic společného. A Kalousek zase neumí dobře německy

Blbý a blbější - Do vnitrostranického souboje mezi Sobotkou a Haškem je lepší se nemíchat

jarypadlo ( 20. října 2013 03:02 )

Metelesku blesku,nakopat jim pr..del,tak pomůžem Česku. Vypráskat ty xichty,to pomůže to je jistý! A v TV zakažte pořad:TOP star,VyVolení/VyHození/= zúčtování,Modrá Laguna-ODStavených,ODStřelených,ODSunutých-/OpravduDrzáSestava/,taky by to chtělo KonecSrandyČeskéMizerie. Asi je třeba uvítat Piráty ne z Caribicu,ale naše a DenněSvolávatSession/DSS/ má taky hodně do sebe!

ko.ko.tek ( 19. října 2013 21:31 )

Dlouhý už sejen směje a Devátý? Na toho se vyser.

ko.ko.tek ( 19. října 2013 21:29 )

vypni si Caps Lok debile

ko.ko.tek ( 19. října 2013 21:28 )

Okamura je šikmooký narcis, kterej rád jen mudruje, je to následník zlodějů,kteří se do parlamentu chtějí natlačit jen za účelem získání peněz.At prokáže majetek, stejně, jak Babiš Dnes se bude prokazovat bytem a za pár let po zvolení bude mít konto ve Švýcarsku

reeh ( 19. října 2013 21:01 )

Je i devátý a jsou i další ...... http://vtipy.netroof.eu/item/13355/stmivani-nad-quotusvitemquot/

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa