Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Livia Klausová: O nevěře a o krachu manželství svého syna

Klausová byla včera hostem Snídaně s Novou
Klausová byla včera hostem Snídaně s Novou  (Autor: Michal Šula)
Autor: koc, ama - 
25. srpna 2010
05:00

Kniha o názorech první dámy na nevěru a manželství měla obrovský úspěch. Livia Klausová v ní mimo jiné mluví o tom, že rozvodem se nic nevyřeší. Teď ale musela vzít na vědomí, že se její syn Václav (41) rozchází se svou ženou Kamilou, s níž má tři děti. Co na to říká?

„Nikdy mě nenapadlo se rozvést. To neznamená, že jsem měla v životě jen samé slunečné dny. Ale vím, že rozvodem se nic nevyřeší,“ napsala paní Livia v knize Smutkem neobtěžuju. Její syn ale už na jaře oznámil konec svého patnáctiletého manželství.

Recept na šťastné manželství nemá nikdo

Paní Livia včera Blesku v exkluzivním rozhovoru řekla, že se synem diskutuje, ale o úplně jiných věcech. A kdyby mu měla přesto poradit recept na šťastné manželství? „Takový recept nemá nikdo. Manželství je o trpělivosti, je to těžká práce a hledání pro každého,“ řekla Blesku paní Livia. Určitě ví, o čem mluví. Její muž byl několikrát přistižen, jak »přechází na červenou « s blonďatými letuškami. K tomu se ale první dáma už nechce vracet.

„V knize, která pootevřela i mou třináctou komnatu, jsem řekla všechno. Je to knížka spíš pro moje děti a vnoučata,“ řekla Livia. Právě s vnoučaty si teď užívá roli babičky. Trávila s nimi i týden dovolené. Jinak ale příliš neodpočívá.

„Nerozděluji čas na dny, kdy pracuji a nepracuji. Pracuji téměř neustále. Jsem ráda, když mám čas alespoň na vnoučata. Jinak ráda vařím. Hlavní ale obecně je, když je člověk šťastný a má rád lidi,“ řekla Klausová.

adam55 ( 26. srpna 2010 23:18 )

susanah ( 26. srpna 2010 21:09 )

Asi tak jako Mirka Němcová se svým slévačem.

stastnyjim ( 26. srpna 2010 20:38 )

Ale ale joffrey3 vlezl i sem? Že se ozve Angelika.

vera51 ( 26. srpna 2010 11:36 )

I kdyz je jeji muz prezident je to jen chlap

bara ( 25. srpna 2010 22:46 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa