Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Volby 2009:Jiří Paroubek má mezi fotkami na facebooku i „nahatou“ Nikolu!

Autor: efk - 
19. srpna 2009
15:52

Šéf ČSSD Jiří Paroubek si založil svůj profil na sociální síti Facebook. A mezi fotografiemi, které tam zveřejnil je i snímek Nikoly Slaníčkové, která se kvůli předsedovi sociálních demokratů dokonce před časem svlékla donaha!

Sociální demokraté v čele se svým předsedou Paroubkem podlehli kouzlu a moci internetu. Paroubek si například před několika dny dokonce založil svůj profil na sociální síti Facebook.

Ten mu umožňuje, aby lépe komunikoval se svými příznivci a zároveň s nimi třeba sdílel i své fotografie. Mezi těmi má Jiří Paroubek i fotku své zaryté příznivkyně, sedmnáctileté Nikoly Slaníčkové z Jílového. Ta se v minulosti proslavila nejen jako velká fanynka sociálních demokratů, ale i jako velká propagátorka vlastní nahoty.

„Kvůli Jiřímu Paroubkovi bych se klidně i svlékla,“ řekla Nikola. A jak slíbila, tak udělala. Své nahé fotky dokonce poslala do soutěže deníku Blesk Dívka léta. Jiří Paroubek je na svou stoupenkyni očividně pyšný, protože se její fotku dal právě mezi své fotky na Facebooku.

Ale nejde o fotky, na kterých je Nikola nahá, nýbrž oblečená v oranžovém tričku s nápisem Socdem is sexy a ze zadní kapsy jejích uplých džín vykukuje fotografie předsedy sociálních demokratů. „Pan předseda si myslí, že to Nikole v tomhle tričku sluší ještě o trochu více, než když je nahá,“ se smíchem dodal jeden z Paroubkových spolustraníků.

Vedle stránek Paroubka na Facebooku stojí podle některých informací příznivci sociální demokracie za několika dalšími novými stránkami na internetu. Jednou z nich by podle všeho mohla být i webová stránka letostopolankem.cz, která paroduje volební akci Mirka Topolánka nazvanou Léto s Topolem.

-VOLBY 2009: Blesk.cz, váš volební průvodce-

382353:gallery:true:true

Nikola Slaníčková na stránkách Jiřího Paroubka

378157:gallery:true:true

Nikol Slaníčková na mítinku Paroubka jako jeho hosteska a pak...

Nikola Slaničková Nikola Slaničková | Blesk/abl

...nahá v křoví

Další nahaté fotky Nikolky najdete v galerii soutěže Dívka léta

mash ( 20. srpna 2009 00:14 )

cože??? Ona vypadá na 30? Buď jste ped*ofil, deme*ntní a nebo máte problém s očima.

mash ( 20. srpna 2009 00:13 )

Nezáviď jí, jo . Navíc, pokud by sis o ní něco přečetla, tak ona se nijak nezaprodává. Nedělá to pro peníze, jako hostesky u vás v ODS, ale ona je přímo členkou mladých sociálních demokratů (nebo, jak se to jmenuje).

mash ( 20. srpna 2009 00:11 )

Paroubek má možná "sexy" mozek, zato Vy evidentně žádnej mozek nemáte. Pro kristapána, vraťte se na základku, vždyt se to nedá číst!

Digitt ( 19. srpna 2009 18:50 )

Vypadat v sedmnácti na třicet co je na tom tak sexy ?

hani ( 19. srpna 2009 17:38 )

Co jeste zajimaveho zadarmo maji Paroubek? Sex zadarmo nemaji? Proc ne? Muze nekdo jeste chce dite od sexy mozku? Nic takoveho socdemaky nemaji? Zadarmo? Psychotropni elexsiry od pani PiPi muzu poridit? To za dobre penize!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa