Beranovo kovářské středisko používá tradiční postupy ručního zpracování železa v ohni, zámečnické středisko naopak moderní metody práce s kovovým materiálem. Kovářství a zámečnictví má v rodině Jana Berana dlouhou tradici, která byla zahájena již v 19. století.

Druhé místo si vysloužila specialistka na zdravotní poradenství Margit Slimáková. Třetí skončila veterinární lékařka Martina Načeradská.

Nejlepší firma v Praze vyrábí svítidla a osvětlovací systémy a na trhu působí od roku 2004. Hormen CE je také předním dodavatelem aplikací pro kanceláře, hotely, obchodní prostory a veřejné budovy. Poskytuje projektovou podporu, výpočty osvětlení, návrhy osvětlovacích soustav a zakládá si na důkladné komunikaci s klienty. Společnost začínala se čtyřmi zaměstnanci, dnes zde pracuje kolem 70 lidí.

Druhé místo v Praze získala firma Nové horizonty, personální agentura zaměřena na handicapované občany. Třetí skončila soukromá oční klinika Neovize. Ta si navíc vysloužila i titul Vodafone Odpovědná firma roku 2014 hlavního města Prahy.