Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

S novou vlnou předprodeje na Votvírák připlouvá Palo Habera & Team

18. května 2017
00:00
Prezentace klienta: Toto není redakční text. Redakce Blesku nezodpovídá za jeho obsah

Tři pódia, nonstop taneční zóna, spousta muziky, zábavy, pití i jídla na vás čeká na festivalu Votvírák. Otevřete s ním festivalovou sezonu a přijeďte oslavit největší svátek české hudby. Votvírák se koná 16. až 18. června na letišti v Milovicích.

Čtvrtá vlna předprodeje klubových karet byla spuštěna a návštěvníci mají poslední možnost zakoupit vstupenky levněji než přímo na festivalu. „Několik ročníků festivalu Votvírák bylo vyprodáno, zajistěte si letos svoje klubové karty včas! Navíc VIP a Kombi klubové karty jsou v prodeji pouze v omezeném množství a velmi rychle mizí.“ radí pořadatelé.

A že i jedenáctý ročník festivalu Votvírák bude stát za to, dokazuje dosud odhalená část programu. K těm nejlepším tuzemským a slovenským interpretům se připojil Pavol Habera & Team, na Votvíráku je poprvé. Mimo něj vystoupí již oznámení Mandrage, Rybičky 48, No Name, Iné Kafe, Katapult,či Ewa Farna nebo Dymytry.

Votvírák zažije dokonce svůj první křest!

Festival Votvírák už byl svědkem mnoha událostí a za deset ročníků se na tamních pódiích odehrálo mnoho příběhů. Co se však bude na Votvíráku konat vůbec poprvé, je křest alba.

24. dubna pokřtila kapela Harlej svou novou desku Hodný holky zlý kluky chtěj přesně tak, jak se patří – v malém klubu, se spoustou hostů a médií. Po pár proslovech tekl rum proudem a party končila až k ránu za světla.

Aby toho nebylo málo, rozhodla se skupina Harlej v čele s Tomášem Hrbáčkem křest zopakovat a svému novorozenému CD dopřát ještě jeden mejdan, a to ten, na který jistě nikdy nezapomene. Album Hodný holky zlý kluky chtěj zažije svůj festivalový křest přímo na Votvíráku a kmotrem bude jeden z návštěvníků.

Klubové karty zakoupíte prostřednictvím festivalových stránek www.votvirak.cz a také v předprodejní síti společnosti Ticketstream.