S šokující spekulací přišel americký magazín National Enquirer. Vztah s blonďatou Švédkou, která před dvěma lety při rozvodu inkasovala 110 milionů dolarů (přes 2 miliardy korun), se Woods údajně snaží slepit za každou cenu.

Předmanželská smlouva

Dokonce nabízí Elin předmanželskou smlouvu a souhlasí s klauzulí, že v případě další nevěry jí zaplatí 350 milionů dolarů, tedy 7 miliard korun!

„Tuhle podmínku si vymínila Elin. Tiger nad ní ani nepřemýšlel a je ochoten papíry hned podepsat a stanovit datum svatby,“ tvrdí zdroj. „Tiger mi řekl, že Elin pořád miluje a bez ní bude do konce života nešťastný.“

Prsten k Vánocům

Woods prý matku jejich dvou dětí Sam Alexis (5) a Charlieho Axela (3) požádal o ruku během vánočních svátků. Poklekl před ní a vytasil zásnubní prsten s diamanty. „Tiger se z rozpadu manželství nikdy nevzpamatoval. Měl pár známostí, ale vždy to byly jen holky na jednu noc,“ cituje magazín svůj zdroj.

Zase spolu spí

Podle něj spolu exmanželé dokonce znovu udržují intimní poměr! „Jednou odpoledne, když byly děti pryč s chůvou, se zastavil u Elin doma a poprvé od rozvodu spolu zase spali. Oba to zaskočilo, nicméně se znovu začali stýkat.“