Eva vždy milovala pohyb a tanec. Stát se striptérkou ale rozhodně nebylo jejím životním snem. K této práci ji původně dohnala nenadálá životní situace, kdy se octla v Praze bez práce. Do svých 45 let pracovala jako učitelka v mateřské školce. „Kamarád mi tehdy řekl, ať zkusím striptýz. A tak jsem ho poslechla. Vysvlékla jsem se neohlášeně na jedné diskotéce, odkud mě následně vyvedli,“ vzpomínala na svou první zkušenost s nahotou na veřejnosti, kdy si jen chtěla ověřit, zda má na to odvahu.

Dcera už je pro

A tak se ve svých čtyřiceti pěti letech Eva stala striptérkou. „Rodina se na mě nejprve dívala skrz prsty. Ale jakmile dcera pochopila, že nám to vydělává a dokonce slušně vydělává, přestala mě soudit a začala podporovat,“ svěřila po 17 letech v branži Eva, kterou dnes na vystoupení čas od času vyprovodí i dcera. 

Při našem setkání zářila letitá striptérka, jako kdyby neměla žádné těžkosti. Vždyť si na diskotékách, rozlučkách se svobodou a večírcích jen sundá oblečení a dostane bohatě zaplaceno, napadne člověka. Striptýz ale rozhodně není žádnou procházkou růžovou zahradou. „Jednou po mně dokonce začali házet řízky a jídlo,“ vzpomínala na hrůzný zážitek z minulosti.

Bobek na podlaze

Nepříjemné situace, při kterých by vás polil pot, zažijete mnohokrát. Během té doby se Evě například povedlo zlomit si na parketu dvakrát nohu. Jednou se točila u tyče jako pole-dance tanečnice, když se jí smekla ruka a letěla do davu. Pak se jako by nic postavila a své číslo dotančila do konce. „Také se mi stal nepříjemný zážitek s bobkem. Udělala jsem kotrmelec a byl tam, na zemi. Rychle jsem ho popadla do kalhotek a v druhé ruce svírala klobouk, do kterého jsem vybrala slušnou částku,“ smála se dáma v letech, která v tom za ty roky umí pořádně chodit.

Bahenní show, vodní lázeň, ňadra před očima i sezení na tváři. Eva si své pohybové číslo okořeňuje vtipem, který diváky baví. „Rozhodně s tím neplánuji končit. V oboru bych se chtěla udržet, co nejdéle to půjde, třeba jednou jako manažerka holek. To je samozřejmě otázkou zdraví,“ řekla na závěr exhibicionistka, která by se už k práci ve školce nevrátila. Bavení lidí ji totiž dělá šťastnou. A proto poslední dobou ještě více sportuje, aby byla fit striptérka, dokud to jen půjde.

Eva miluje pozornost. Svlékat na veřejnosti se začala až ve svých 45 letech
Autor: Soukromý archiv Evy Novákové

Desatero striptérky

1. Musíš být exhibicionistka. V téhle branži introverti a stydlíni nemají šanci.
2. Nesmíš být citlivka! Někteří lidé dokáží být krutí. Je třeba mít tvrdý krunýř.
3. Zaposlouchej se do hudby. Paní Eva roky tančila na diskotékách. Vlnění se do rytmu pro ni nikdy nebyl problém.
4. Nauč se improvizovat. Řada událostí tě může během čísla překvapit. Ničeho se nezalekni a dojeď vystoupení do konce. Eva si dokázala na parketu zlomit nohu, a i přesto tančila dál jako by nic.
5. Stanov si své hranice. Důležité je být asertivní. Diváci musí pochopit, že jde jen o tanec, ne o sex.
6. Pečlivě se umyj a navoň! „Striptérka je vždy ta nejčistší v podniku,“ stojí si za svým Eva.
7. Den předem nejez žádná projímavá a břichabolná jídla.
8. Udržuj se fit. Pokud chceš mít striptýz jako obživu, čeká tě pořádná honička. Eva zvládne i šest akcí za noc. Právě proto teď sportuje, aby bez problémů odtančila i v budoucnu.
9. Nauč se říct si o peníze! Paní Eva ví, o čem mluví. 
10. Vystupuj pro zábavu! Nedrž se pouze jednoho čísla, které by tě po pár letech omrzelo. Neustále vymýšlej něco nové a bav se tím jako Eva.

Takhle Eva řádí na svých show:

Fotogalerie
19 fotografií

Show Miss Sugar si můžete objednat na www.xxl-strip.cz.