Youtuberka Bára nepochází z rodiny herců ani divadelníků, nýbrž zapálených fotbalových nadšenců. Od svého dětství se věnovala fotbalu, kterým žije i dnes. Jenže jednoho dne zároveň objevila i svůj talent bavit lidi kolem. „První myšlenku jsem měla v 15 letech... a hned jsem se do toho pustila. Ve třídě jsem byla vždy ten šáša, který se rád staral o zábavu,“ rozvyprávěla se youtuberka, která dnes nebaví pouze své přátele, ale také dalších 300 tisíc Čechů. Při pravidelném natáčení stíhá i kariéru fotbalistky.

Fotbal nebo Youtube?

„Oboje je pro mě v životě důležité, ale kdybych si musela vybrat, tak řeknu fotbal, tomu se věnuji od mala a nedokázala bych s tím přestat. Všechno, co dělám, je závislé na tréninzích a zápasech. A pak mezi tím jsou videa,“ prozradila Bára co je pro ni prioritou. A právě tím, že je pro ni Youtube zábava, s natáčením během těch let nesekla a ani o tom prozatím neuvažuje. „Je skvělé, že můžu skloubit dvě takové věci, které mě nejvíc baví.

Vztahy 

Natáčení jí do života přineslo nové zážitky, slávu i nové známé mezi dalšími tvůrci na téže platformě. „Pár z nich bych označila za své přátele, ale musím se přiznat, ze s Žádným youtuberem nemam příliš velké pouto,“ vysvětlovala, jak to na Youtube chodí. „Ale je vždy skvěle domluvit spolupráci na video a trávit natáčecí den s člověkem, se kterým můžu všechny ty internety odborně probrat,“ smála se.

Sama sebou

Řada lidí se při natáčení stylizuje do nějaké role. Bára ne. Před kamerou je autentická, jak jen to jde. „Snažím se být sama sebou, pokud jde tedy o vlogové formáty, kde mluvím sama za sebe. Ve skečích si hraju na herečku, takže to se nedá soudit,“ svěřila. Sarkasmus a černý humor na videích tedy není žádnou přetvářkou. Taková Bára ve skutečnosti je.

Příhody za oponou

Ovšem v moment, kdy na ni vybafnou její fanoušci, bývá mnohdy zaskočená. Nadsázka ji někdy v panice opustí. „Někdy bych chtěla byt neviditelná. Hlavně když běhám ve Stromovce. Nenamalovaná. A pak mě tam nahánějí lidi, že chtějí fotku,“ vyprávěla. To ale není z děsivých historek vše.

Focení na balkóně

Jednou mě vyděsilo, když jsem seděla v pyžamu, opět nenamalovaná a hnízdem na hlavě, na balkóně a pár fanoušků se procházelo pod panelákem a začali si mě fotit, to bylo zvláštní. Jak mě poznali? Ale já jsem pohádkářka, mě jen tak něco nerozhodí,“ smála se. „Ale jinak musím říct, že jsou ke mně lidi vždy milí a chodí za mnou s respektem a je to příjemné, když se ke mně lidi hlásí. Konec konců, tvořím to hlavně pro ně.“ 

Pokud máte chuť Báru vidět nejen na obrazovce monitoru, můžete ji potkat i naživo, nejen v době, kdy to nebude čekat. Připravená a nalíčená vystoupí 28. dubna na letošním Utuberingu společně s Kovym, Jirkou Králem, s Gogem a dalšími úspěšnými tvůrci na platformě Youtube.

Fotogalerie
9 fotografií