Událost se stala na křižovatce ulic Broumarská a Českobrodská včera kolem 21:00 hodin. Projíždějící strážníci si všimli, že po nehodě dvou aut měly oba vozy aktivované airbagy, na místě byl ale jenom jeden účastník.

„Muž sice neměl viditelná zranění, ale byl v šoku a stěžoval si na bolest hlavy, proto strážníci přivolali záchrannou službu. Další projíždějící hlídka začala usměrňovat dopravu,“ uvedla na dotaz Blesk.cz tisková mluvčí městské policie Irena Seifertová. Na místě podle tiskové mluvčí pražské záchranky Jany Poštové zasahovala záchranářská posádka, která kvůli pohmožděninám odvezla sedmapadesátiletého muže do nemocnice.

Chtěl to přečkat na záchodcích

Řidiče druhého auta se podařilo vypátrat na asi 100 metrů vzdálené čerpací stanici. „Muž měl viditelná zranění v obličeji a zřejmě zlomený nos. Obsluha čerpací stanice uvedla, že tento muž požádal o klíče od toalety s tím, že se potřebuje schovat před policií,“ dodala Irena Seifertová. Cizinec následně nadýchal přes 2 promile alkoholu a se strážníky se vrátil k místu nehody. Tam si situaci převzala dopravní policie.

Video
Video se připravuje ...

Dopravní nehoda na východě Prahy. Václav Burian, Blesk

Fotogalerie
11 fotografií