Výměnu v dozorčí radě navrhlo nové vedení hlavního města, které po volbách začalo s výměnou svých zástupců ve všech firmách, které Praha vlastní nebo spoluvlastní. Pražskou koalici tvoří Piráti, Praha Sobě a Spojené síly pro Prahu (TOP 09, STAN, KDU-ČSL).

O funkce v dozorčí radě vedle Krnáčové přišla Iva Kotvová. Novými členy se stali místostarostka Prahy 7 Lenka Burgerová za Prahu Sobě a za Spojené síly pro Prahu Roman Bělor, který je ředitelem festivalu Pražské jaro. Předsedou dozorčí rady zůstal Jaroslav Ungerman.

O změnách rozhodlo město i stát

Členy představenstva se kromě Bartůňka stali Marek Ženíšek a Pavel Habarta, kteří nahradili Jaroslava Holého a Viléma Svitáka. Ve funkcích zůstaly místopředsedkyně představenstva Michaela Pobořilová a členka Ivana Prosecká. Změny odsouhlasili jak zástupci města, tak i státu, který vlastní většinu akcií.

KCP loni zvýšilo tržby meziročně o víc než čtyři procenta na 488 milionů Kč. Kvůli investici do budovy centra ale hospodaření skončilo ztrátou 73 milionů korun. Centrum mělo ke konci loňského roku 233 zaměstnanců a základní kapitál 3,68 milionu korun. Jeho součástí je sousední hotel a rovněž Business Centrum Vyšehrad.