Nehoda tří kamionů uzavřela během odpoledne Lochkovský tunel na Pražském okruhu ve směru k D1. Jeden z řidičů byl při ní zraněn a skončil v motolské nemocnici. Provoz v tunelu bude podle informací policie omezený minimálně do 18:00.

Nehoda se stala krátce před 15:00. Na několik minut byl po ní uzavřen i směr k D5, kterým už se ale opět jezdí. „V jednom z kamionů byl řidič zaklíněn. Vyprostit ho museli hasiči. Utrpěl zranění břicha a hrudníku, po ošetření jsme ho převezli do nemocnice v Motole,“ uvedl mluvčí záchranky Dominik Horn.

Momentálně jsou na místě odtahové služby. „Odstraňování nehody a její vyšetřování potrvá ještě zhruba hodinu a půl,“ sdělil mluvčí pražské policie Tomáš Hulan. Osobní auta mohou využít objízdné trasy na exitu 16, nákladní auta musejí čekat.

Dopravu na Pražském okruhu dnes komplikovaly i další nehody kamionů. Sjezd na Novopackou ulici zablokoval v brzkých ranních hodinách převrácený kamion a úsek byl zprovozněn ve 14:30. Kolem 10:30 zastavila dopravu na okruhu směrem na Štěrboholy nehoda tří kamionů.

Další převrácený kamion zkomplikoval kolem 14:00 dopravu v ulici Na Radosti u sjezdu na Pražský okruh ve směru na pražské letiště.

Fotogalerie
9 fotografií