O místa v první řadě je zájem největší – Billie je totiž proslulá tím, že na svých koncertech fanoušky i fanynky, které jsou na dosah, leckdy obšťastní podáním ruky. Pro tisíce teenagerů je to sen, a některým z nich se splní už dnes večer v Praze.

Teprve sedmnáctiletá kalifornská zpěvačka Billie Eilish ohromila svět svým depresivně laděným popem kombinovaným s hip hopem i prvky elektroniky, mladou generaci oslovují i provokativní texty. Její první pražské vystoupení, na němž představí své nové album When We All Go to Sleep a které původně mělo proběhnout 20. srpna ve Foru Karlín, se vyprodalo za pouhé čtyři minuty. Koncert proto pořadatelé přesunuli do většího sálu, a tak srdce nejen českých puberťáků zaplesají večer v O2 areně. 

Brány se otevírají v 18:30, šílenství ale vypuklo už hodiny předtím. Na místě je víc než čtyři hodiny před začátkem dlouhý had nedočkavě posedávajících a postávajících lidí. Většina z nich jsou náctileté slečny, některým z nich ale dělají doprovod rodiče. Podle informací Blesk.cz jsou ty nejzarytější fanynky a fanouškové na místě už od časného rána. Show vypukne ve 20:00, lístky bylo možné pořídit v cenovém rozmezí od 1090 do 1490 korun.

Video
Video se připravuje ...

Billie Eilish v Praze, 20. srpna 2019 Kateřina Harakalová

Fotogalerie
5 fotografií