Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sportovní léto v Praze: 10 tipů na akce, kde si dáte pořádně do těla!

/
  • Tipy na nejlepší sportovní akce v Praze.
    18. května 2018 ● 08:30

    Blíží se léto a my vám přinášíme 10 tipů na akce, kde můžete pořádně vybít energii! Jestli dáte přednost běhu, boxu nebo sportovnímu odpoledni s rodinou, záleží jen na vás, jisté ale je, že se v Praze rozhodně nudit nebudete. 

  • 1.

    Kotvou otřese fitbox

    Vytlučte to ze sebe
    Autor: profimedia.cz

    Jděte se vymlátit! V neděli 20. května a 17. června vždy od 11 hodin proběhne ve FitStudiu Kotva (4. patro OD) dvouhodinová nálož Fitboxu pod vedením trenérky Denisy Balakovské. Jedná se o největší fitboxovou akci léta s největší koncentrací známých červených totemů na jednom místě. Kdo nebude mít po cardio tréninku u totemu dost, jako bonus dostane funkční trénink. Na místě budou k dispozici také experti na výživu s možností vyzkoušet výživové produkty.

  • 2.

    Charitativní Běh pro Kuře

    Pojďte si zaběhat pro správnou věc
    Autor: Michal Protivanský

    Můžete si zaběhat a udělat dobrý skutek. Svojí účastí na této tradiční události  totiž podpoříte děti v nouzi. Start je naplánován na 26. května Na Vypichu v Praze 6. Vybrat si můžete z tříkilometrové nebo pětikilometrové tratě. Pro neběžce je nachystaný bohatý doprovodný program. 

  • 3.

    Vltavská Pádlojízda

    Vltavu budete moci splavit na Pádlojízdě
    Autor: ČTK

    Oprašte svoji kanoi a vyražte sjet Vltavu. 28. května v 16:00 vyplují plavidla z Loděnic v Troji směr městské centrum. Cílová rovina povede pod oblouky Karlova mostu. Celá plavba by měla trvat zhruba dvě hodiny. A po akci je naplánovaná i vodácká seznamovačka.

  • 4.

    Tenisový turnaj dvojic v Nebušicích

    Antukový turnaj dvojic v Nebušicích
    Autor: Archiv Blesku, ČTK, Reuters, EPA

    Kdo si potrpí na malé, skoro rodinné turnaje bude se mu v Nebušicích líbit. Do 1. 6. je nutné poslat přihlášku organizátorům a druhý den 2. 6. v devět hodin budete mít první nadhoz. Hrát se bude jeden set a hrající pár je možné jakkoliv mixovat.

  • 5.

    Běh pro paměť národa na Praze 6

    Běh pro paměť národa
    Autor: profimedia.cz

    Hlavní záměr tohoto běhu je připomenout si všechny, kteří bojovali proti totalitním režimům. Běží se 9. června od Vypichu na Praze 6. Na výběr jsou trasy 1, 5 nebo 10 kilometrů. Připraven je zajímavý program, který vás provede naší dávnou i nedávnou historií. Vyplatí se vzít celou rodinu.

  • 6.

    O2 Pražská štafeta 2018

    Třetí ročník štafety pro čtyři běžce
    Autor: Adrenalin Cup

    Komu se nechce běhat samotnému, chystá se i tradiční štafeta. Akce je rozdělena do dvou dnů 13. a 14. 6. Můžete si se svým týmem vybrat délku trasy a terén, který vám bude sedět. Startovní místo je ve Stromovce a organizátoři naplánovali i velké množství kratochvílí v doprovodném programu.

  • 7.

    Běh pro Paraple na Ladronce

    Běh pro Paraple: Jaroslav Uhlíř a Zdeněk Svěrák u závodníků
    Autor: Daniel Vitouš

    Již po třiadvacáté se bude konat 10. června běh na podporu lidí na vozíku. V parku Ladronka na vás bude nedočkavě čekat trasa dlouhá 5,1 kilometru. Probíhat budete příjemným parkem a možná potkáte i nějakou slavnou osobnost. Na místě je připravena zábava pro celou rodinu. 

  • 8.

    Bláznivý The Color run

    Color run - Selfie si udělal snad každý.
    Autor: Eva Fornálová

    Pokud se chcete bavit, spíš než makat a vyhrát, máme pro vás tip na Color run. Nejšťastnějších pět kilometrů na Zemi má svůj start 16. 6. na Výstavišti. Je nutné se na něj předem registrovat. Doporučujeme vzít si boty a šortky, které jsou určeny k totálnímu přebarvení.

  • 9.

    Extrémní Army Run

    Trať pro tvrďáky Army run
    Autor: army run

    Vyzkoušet svoji fyzičku i psychiku můžete 21. července. Na překážkový běh je nutné se registrovat a k výběru jsou dva stupně obtížnosti trati. Sraz je Na Balkáně a běží se kolem památníku na Vítkově až do centra. Na akci se podílí i trénovaní vojáci, aby byl zážitek autentičtější.

  • 10.

    Pražský Triatlon v Horních Počernicích

    7. ročník silničního HTriatlonu
    Autor: Jaroslav Legner

    Po vodě, po souši i na kole budete závodit 22. července v devět hodin. Startovné bude možné od osmi. Závod je určen pro všechny věkové a výkonnostní kategorie. Připravte se ověřit si své fyzické schopnosti a možnosti.

Články odjinud
VYHLEDAT VÝSLEDKY Načítám
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy