Čtvrtý ročník Prague Design Weeku můžete navštívit až do neděle 16. dubna. Mimo poslední den má otevřené brány až do deváté hodiny večerní. V neděli však skončí odbitím sedmé hodiny.

Na čtyřech patrech Tančícího domu objevíte 82 vystavovatelů. Ti se na první pohled museli vměstnat do menších prostor, než na jaké byli v předešlých ročnících zvyklí. „V Kafkově domě se nám to líbilo více, ale i tohle místo má své kouzlo,“ hodnotil designér Marek.

A jak to tedy uvnitř vypadá? Po vstupu do Tančícího domu vás uvítá velký nápis s balonky, který vás uvede do pravé části budovy. Z přízemí se následně můžete vydat do suterénu anebo vzhůru do vyšších pater po schodech.

Pokud už máte za sebou pár návštěv Prague Design Weeku, budete potěšeni, že opět vidíte známé tváře. „Tohle je už můj třetí ročník, na kterém jsem… S tvorbou jsem začal teprve před čtyřmi lety,“ prozradil Lukáš Váňa, který pod značkou Promise nabízí nejrůznější designové kousky k trampování. A to svou značku odstartoval původně tričkem s kapsičkou, které měl zrovna na sobě.Stejně tak jako jindy polovinu vystavených kousků zahrnuje oblečení a doplňky. Ovšem nechybí ani kuriozity, které byste tady nečekali. Jednou takovou jsou dřevěné erotické hračky Wood-u. „Máme tady i dva prototypy na tužkové baterie. Ty ale ještě nejsou v prodeji,“ předváděl vibrátory Vítek, který názorně představil hladký dřevěný špalík, který měl 11 vibračních rychlostí.

Ale abychom vám tady nepopisovali celou akci a neprožili jste si skrze článek, máte ještě 6 dní na to, zažít si ji na vlastní kůži. Vstupenka vás vyjde na 150 korun na celý týden. Vracet se pak můžete nejen na nákupy, ale také na zajímavé večerní workshopy.

Fotogalerie
31 fotografií