Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Aktivní podzim v Praze: Kde nezmoknete a »nezmrznete«? Poradíme vám

/
  • Nechcete na zlenivět? Vyrazte za zábavou, při které vám nebude vadit ošklivé podzimní počasí.
    25. října 2016 ● 13:21

    Léto už je totam. Ovšem to neznamená, že s příchodem chladného počasí strávíme podzim doma u topení. Blesk Praha vám přináší tipy, jak si užít i deštivé dny jinak než s šálkem horkého čaje. Metropole nabízí řadu možností.

  • 1.

    Jako u moře

    Že jste si neužili pořádné surfování ani v létě? Nevadí. Celoročně si ho můžete užít i bez cesty do zahraničí u nás doma. V Letňanech si se surfuje každý den kromě pondělí od pravého poledne až do večera. A že jste na prkně nikdy nestáli? Nevadí. Tady se to můžete naučit.

    surf arena
    Autor: facebook
  • 2.

    Bavte se jako malé děti

    Skákání na trampolíně není pouze pro malé děti. Do »skákacího parku« na Žižkově chodí všichni lidé různých věkových kategorií. Kromě klasického skákání se můžete v týmu vyblbnout například při vybíjené, při které se odrážíte i ode zdí. Anebo si můžete vyzkoušet, jaké je to, vyskočit si s basketbalovým míčem a zavěsit tak koš, jako kdybyste byli profesionálními hráči.
    jump park
    Autor: facebook
  • 3.

    Lítejte jako pták

    Máte chuť zalétat si, ale do vzduchu si netroufnete nebo jen chcete zažít, jaké to je, než se odhodláte ke skoku z letadla? Větrný tunel v Praze 9 vám umožní zažít si sílu hurikánu v komoře o průměru 4,3 a délce 14 metrů.
    hurikán
    Autor: facebook

  • 4.

    Ninjou na jedno odpoledne

    Máte partu aktivních přátel a běžný sport vás už omrzel? Otestujte si fyzickou zdatnost v areálu v městské části Praha-Kyje při unikátní týmové hře, která je inspirovaná televizním pořadem Ninja factor. Nejedná se o klasickou únikovou hru, ale fyzicky náročné zdolávání tří obtížností, které bez kooperace sami nezvládnete.
    quick game
    Autor: facebook
  • 5.

    Závodění na čtyřech kolech

    Zazávoďte si s přáteli na motokárách, a to přímo v největším a nejmodernějším motokárovém centru, které se nachází v Horních Počernicích a nabízí rozlohu 17 tisíc metrů čtverečných. Na čtyřech dráhách můžete závodit každý den od jedenácté hodiny dopolední až do jedenácté večerní. Hala je vytápěna, a tak si můžete užít jízdu i v době, kdy klesnou teploty na bod mrazu.
    motokáry
    Autor: facebook

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 1

Josef124: Taky jsme už párkrát byli na motokárách. Je to vždycky super zážitek pro mě i pro syna. Aby jsme nemuseli pořád někam jezdit, koupil jsem mu domů šlapací motokáru https://hrackyzadobrekacky.cz/detska-vozitka/ostatni-vozitka/abarth-white-slapaci-motokara syn na ní jezdí téměř každý den.

(11. 11. 2018 05:19)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
VYHLEDAT VÝSLEDKY Načítám
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy