Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Za 1 z přírodovědy zdarma do zoo. Díky vysvědčení si ale užijete i Večerníčky či lego

/
  • Za 1 z přírodovědy mohou děti zdarma do zoo.
    29. června 2016 ● 05:45

    Školní rok je u konce a dva měsíce oddechu od sezení v lavicích jsou tady. Děti z celého Česka se tak začínají radovat. A při té příležitosti si mohou 30. června užít den v Praze naplno. Je libo soutěžit se Star Wars, podívat se na zvířata v pražské zoo nebo se potěšit u Večerníčků? Vyberte si.

  • 1.

    Pro fanoušky Star Wars

    Možnost zasoutěžit si o hru na PlayStation Lego Star Wars můžete v Obchodním centru Letňany od 11. do 15. hodiny. Titul, který měl premiéru 28. června 2016, přináší nový herní mechanismus budování, bojování i létání galaxií a také nový příběh z prostředí Star Wars.
    Budete moci soutěžit o hru na PlayStation Lego Star Wars.
    Autor: Robert Klejch

  • 2.

    Medaile pro sebe od sebe

    Sport si někdo neumí představit bez stupně vítězů a medailí. V rodinné výtvarné dílně, která se nachází v Centru současného umění DOX, si budete moci vyrobit vlastní sádrovou medaili, kterou se pak můžete za vysvědčení ocenit. Tvořit začnete ve 14 hodin. Akce je součástí stávající výstavy Sportu zdar. 

    Výstava Sportu zdar
    Autor: Jan Slavik

  • 3.

    Na výstavu do muzea

    Všichni žáci základních škol a studenti středních škol, kteří ve čtvrtek přinesou vysvědčení do Muzea hlavního města Prahy Na Poříčí, Podskalské celnice na Výtoni nebo Zámeckého areálu Ctěnice, dostanou vstup zdarma. Ve Ctěnicích probíhá například výstava Večerníček slaví 50 let.

    Výstava Večerníčku
    Autor: ČTK
  • 4.

    Do zoo jen za jedničku

    Zoo je místem, kde je důležité být premiantem. Symbolický vstup za jednu korunu mají ve čtvrtek jen ti, kteří mají na vysvědčení jedničku z přírodovědy.

    Za 1 z přírodovědy mohou děti zdarma do zoo.
    Autor: Eva Fornálová

  • 5.

    Den s mistry yoyování

    Machři v yoyování budou v hračkářství Hamleys Na Příkopě předávat své zkušenosti, tipy a triky, jak se stát úspěšným yoyerem. Těšit se můžete na mistry ČR a Evropy Vaška Kroutila, Roberta Kučeru a Tomáše Bubáka. Hračkářství bude přístupné už od desáté hodiny ranní do osmé hodiny večerní.

    Mistr v yoyování Tomáš Bubák
    Autor: Facebook Tomáše Bubáka

Články odjinud
VYHLEDAT VÝSLEDKY Načítám
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy