Favoritkou Memoriálu Harryho Petrlíka je pětiletá hnědka Zariyannka v sedle s žokejem Radkem Koplíkem. Vítězka předloňského Oaks a letošní Lázeňské míle v Karlových Varech bude útočit na své první pražské vítězství.

První z osmi dostihů odstartuje ve 13 hodin, areál závodiště bude otevřen již od 11 hodin. Děti do 15 let a držitelé průkazu TP/ZTP mají vstup zdarma. Psi mají vstup povolen, ale pouze na vodítku.

Doprovodný dětský program se tentokrát odehraje ve spolupráci s městskou policií, která připravila zábavné hry a soutěže i zajímavé ukázky své činnosti.

Pokud nemáte možnost osobně navštívit závodiště, sledujte od 13 hodin online přenos na EquiTV nebo na chance.cz. Odkaz je i na www.velka-chuchle.cz. Vsadit si můžete přes web nebo na pobočkách u sázkových kanceláří Tipsport a Chance. Fundované tipy odborníků najdete na www.tiparuvpalec.cz.

Pozor! V neděli je uzavřen železniční přejezd ve Velké Chuchli. Nebude možné se k závodišti dostat směrem od Slivence a nebude možné použít autobus č. 172. Uzavírka železničního přejezdu platí pro silniční vozidla i pro chodce.

Zde předkládáme tipy Antonína Ebra z redakce Blesku na tři nejlepší koně jednotlivých dostihů:

I. Summer City – Forte - Weligama

II. From The Stars – Patriot - Maxienne

III. Captain Luka – Yasánek - Calorific

IV. Baby Summer – Gratulace – Sunny Star

V. Zariyannka – Dally Top – Rabbit Coulsty

VI. Moccafix – Kissi Sturm – Silver Trigger

Fotogalerie
13 fotografií