„Nový pracovní týden bude i v Praze zimní - po ránu bude mrznout, v noci očekáváme sněžení, takže se ojediněle můžeme po ránu setkat se sněhovou pokrývkou, která by ale během dne měla odtávat,“ uvedla pro Blesk.cz meteoroložka Dagmar Honsová. „Během dne se bude v Praze jednat o déšť se sněhem. Večer a v noci se bude tvořit náledí.“

V pondělí má být oblačno se smíšenými přeháňkami. Noční teploty -1 až -5 °C. Denní teploty 2 až 4 °C. Mírný severovýchodní vítr.

  I v úterý bude oblačno se smíšenými přeháňkami. Teploty se budou pohybovat okolo 0 °C. Noční teploty -2 až -6 °C. Denní teploty 1 až 3 °C. Mírný severovýchodní vítr.

Ve středu bude polojasno až oblačno, místy smíšené přeháňky. Noční teploty -2 až -6 °C. Denní teploty 1 až 3 °C. Mírný jihozápadní vítr. 

Ve čtvrtek bude polojasno až oblačno, místy se smíšenými přeháňkami. Noční teploty -2 až -6 °C. Denní teploty 2 až 4 °C. Mírný jihozápadní vítr. 

Od pátku by mohlo být neznatelně o něco lépe z hlediska teplot. I tak lze očekávat oblačnost a přeháňky. Noční teploty -2 až -6 °C. Denní teploty 4 až 6 °C. Slabý jihovýchodní vítr.

V sobotu bude oblačno se smíšenými přeháňkami. Noční teploty -4 až -6 °C. Denní teploty 2 až 4 °C. Slabý jihovýchodní vítr. V neděli lze očekávat prakticky totožné počasí s tím rozdílem, že by mohl padat mrznoucí déšť.

Fotogalerie
6 fotografií